NEW IN / FABRICS


STOFF & STIL / fabrics

På fredag dro jeg til Stoff & Stil for å kjøpe mer stoff! Vi har utrolig mye stoff hjemme, men jeg vil liksom alltid ha noe nytt! Med nytt stoff blir jeg mer motivert til å sy enda mer, men jeg må også bli flinkere til å faktisk bruke opp det stoffet jeg kjøper før jeg drar på ny shoppingrunde.

Jeg kjøpte med meg 2,5 meter med jukseskinn. Dette er veldig mykt og er det samme stoffet som er brukt på dette skjørtet. Det passer super til shorts, skjørt og topper, og jeg bruker det også mye til detaljer på plagg. Det lilla stoffet er egentlig et møbelstoff, men jeg har tenkt til å lage meg en bikerjakke/blazerjakke av dette. Lilla er favorittfargen min, og jeg elsket mønsteret! Leopard stoffet kommer jeg til å lage meg et enkelt skjørt av, regner jeg med, og det andre mønstrete stoffet skal jeg lage meg en skjorte av! De to siste hvite stoffene kommer jeg til å lage enkle topper/tskjorter av, med litt enkle detaljer som passer fint til vår og sommer.

Jeg tenkte forresten å lage en bitteliten tutorial på hvordan jeg lager enkle blyantskjørt, så rop ut om dere er interesserte i det!

#mote #klesdesign #bylindajensen #byme #kreativ #inspirasjon #diy #gjørdetselv #stoff #sying #sy

3 kommentarer

lifeasmariej

18.03.2014 kl.16:52

Hei. Fy flate så sinsykt flink du er til å sy!! alt ser jo helt perfekt ut i søm og passform! :)
lifeasmariej: Tusen takk, snille deg :)

marie

19.03.2014 kl.19:36

hva slags type stoff er det hvite ruglete på det nederste bilde? har lett etter lignende alt for lenge nå? :)

Skriv en ny kommentar

hits