TODAY'S LOOK / TUESDAY

Hei dere! For et nydelig vær det er ute! Jeg har funnet frem litt vår og sommerklær jeg hadde lagt bort for vinteren, og jeg gleder meg allerde til å bruke de! Jeg kommer også til å sy meg litt vårklær med litt farger fremover. Ble litt deprimert for noen dager siden da jeg skulle finne ut hva jeg skulle ha på meg. Farderoben min går som regel i sorte eller mørke klær. Nei, nå er det på tide med litt farger!

Dagens antrekk består av skinnjakke, sorte jeans fra Dr Denim (favorittene), en enkel topp og et sommerlig kjede fra Glitter. Nå har jeg nettopp begynt på jobb, så dere får kose dere masse ute i det fine været!

Ha en super dag alle sammen <3

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #foto

9 kommentarer

Benedicte Skahjem Tokvam

25.03.2014 kl.17:17

Jeg må bare få si at stilen din er priceless! ELSKER DEN :-D Ha en nydelig dag videre <3

Maren

25.03.2014 kl.18:19

Si fint antrekk! Digger smykket!:)

Hadde forresten satt stor pris på om du besøkte min blogg og la igjen en kommentar...I dag har jeg publisert et innlegg om vårens hotteste trender!
Maren: Tusen takk, Maren! :-) Skal ta en titt :)
Benedicte Skahjem Tokvam: Åh, du er så snill!! <3 Tusen takk, og i like måte! :D

Emilie-Therese

25.03.2014 kl.22:43

Herlig outfit! :D
Emilie: Tusen takk! :-)

helena

25.03.2014 kl.23:23

Fantastisk blogg! Knäpper du bilderna själv eller använder du stativ? O vad använder du för inställningar på din kamera för att få suddig bakgrund? Keep up the good work!
helena: Tusen takk, Helena! :-D Jeg tar bilder selv med stativ og fjernkontroll :-) Jeg bruker 50 mm 1.8 objektiv, og har på 1.8 så bakgrunnen blir blurry :-)

helena

26.03.2014 kl.21:58

tack så jätte mycket för ditt svar!

Du brukar även ha närbilder/detaljbilder i motljus (solen) & jag undrar hur du lyckas få ditt ansikte eller det du detaljerat knäpper kort på så ljust när du knäpper kortet i motljus? Vad använder du för inställning eller fixar du till det i photoshop?

Skriv en ny kommentar

hits