GLITTER HÅRGUIDE VOL. 3 / HÅRSKYGGEGLITTER accessories

I forbindelse med lanseringen av den 3. hårguiden til Glitter har jeg testet ut noen frisyrer og produkter fra hårguiden deres! Den nye hårguiden kommer denne gangen i et større format, og med 16 nye, raske og superfine frisyrer man lett kan lage selv hjemme! Hårguiden er helt gratis og kan hentes hos din nærmeste Glitterbutikk! Denne gangen har de også samarbeidet med den svenske bloggeren, Fanny Lyckman, som kommer til å legge ut en ny hårvideo med produkter fra Glitter hver uke i 5 uker. Disse videoene kan du enten se på bloggen til Fanny eller på www.Glitter.no!

Glitter har også en youtube-konto hvor de legger ut film av hver frisyre i hårguiden! Sjekk den ut her!

Jeg elsker de nye blomsterkransene Glitter har fått inn! Jeg la ut et annet innlegg for litt siden om noen vi hadde fått inn. Denne er så enkel og passer både til hverdags og fest! Jeg syns det var utrolig stilig med denne enkle blomsterkransen pluss det rosa i håret!

Det første produktet jeg testet ut var hårskyggen! Jeg syns det er så utrolig kult med ombre, og ekstra kult med rosa! Det er superenkelt å gjøre selv! Det eneste du gjør er å gni inn skyggen i håret. Du burde ta et håndkle rundt skuldrene da du tar på skyggen så fargen ikke drysser på klærne dine. Så avslutter du med hårspray så fargen skal sette deg. Fargen går ut i vask, så det er perfekt hvis du vil teste ut litt, men ikke tør å gå hele veien med å faktisk farge det!

Hårskyggene koster 79,90,- hos Glitter og finnes i rosa, lilla, sort, blå og oransj, men de har nå tilbud på 2 for 100,-! Nå er også alle blomsterkranser på tilbud til 99,90,-!

Hva syns du om frisyren og bildene?

#mote #tilbehør #glitter #glitterhaireverywhere #hår #frisyre #hårguide #lansering

5 kommentarer

Christine Støle

09.04.2014 kl.18:53

Så kult det ble! :-D Må testes :-)

Vilde

09.04.2014 kl.20:37

Oj det var utroolig vakkert <3
Vilde: Tusen takk ! :-D
Christine Støle: Ja, det må du teste ut! Kjempekult å kunne prøve ut noe uten at det er permanent! :-)

thefashionablemom

10.04.2014 kl.19:02

Superkult du var på håret! <3

Skriv en ny kommentar

hits