WHITE AND GREY

BLACK/GREY

Dagens look, helt til jeg skiftet til bukse da det var for kaldt ute. Jeg har forresten på meg strømpebukse på bildene, ellers hadde jeg ikke overlevd tror jeg. Det har vært skikkelig kaldt ute i dag, og det blåste mye da jeg var ute for å ta bilder. Men om det skulle vært litt varmere i dag, så hadde dette vært antrekket. 

Hva syns du?

#mote #moteblogg #antrekk #dagensantrekk #outfit #bylindajensen 

SEPTEMBER FAVS
se hele antrekket her.
se hele antrekket her.
se hele antrekket her.


se hele antrekket her.
se hele antrekket her

Har du noen favoritter? 

#mote #moteblogg #bylindajensen #sydetselv #antrekk #september #favoritter #dagensantrekk #outfit 

PINK LIPS

YESTERDAYS

BLACK/WHITE

A NEW START

YESTERDAY'S LOOK / NEW IN


BY LINDA JENSEN cardigan, top and skirt

Jeg rakk akkurat å ta bilder av gårsdagens antrekk før solen gikk ned i går. Det var egentlig ikke planlagt, men jeg ville vise dere den nye toppen min! Denne toppen lagde jeg meg i fjor sommer, men for en ukes tid siden malte jeg på et motiv på den. Jeg har planlagt å lage et par andre enkle topper snart også som jeg også kommer til å male et print på eller en tekst. Om noen av dere har noen ideer til tekst å male på er det bare å rope ut!

Skjørtet jeg har på meg lagde jeg meg også for ikke så veldig lenge siden. Det er knall rosa, selvom det ikke syns så godt på disse bildene!

Hva syns du om gårsdagens antrekk?

#mote #moteblogg #fashion #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #kreativ #byme #outfit #antrekk #dagensoutfit #fashion #fashionista

TODAY'S LOOK / MINT PENCIL SKIRTBY LINDA JENSEN skirt GINA TRICOT sweater GLITTER bracelets

Her er dagen antrekk! Jeg lagde meg dette skjørtet av restene som ble igjen etter jeg lagde denne kjolen. Jeg elsker pencil skirts, og det er perfekt å ha i flere farger så jeg kan variere antrekkene mine! I dag har jeg forresten vært på stoff & stil og handlet litt stoff til noe noen av dere kanskje syns er interessant. Jeg forteller litt mer senere!

Ha en fin kveld alle sammen <3

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #moteblogg #bylindajensen #glitter #diy #sy #sydetselv #kreativ

TODAY'S LOOK / PINK HAIRCUBUS jackets BY LINDA JENSEN top GLITTER necklace DR DENIM jeans

Her er dagens antrekk! Pleier som regel ikke fikse meg så mye på søndager, men jeg skal teste ut litt hårfrisyrer i samarbeid med Glitter sin nye hårguide, så jeg har fått tatt litt bilder til et innlegg i dag! Nå er det tvtitting og vikings snart, så dere får kose dere resten av kvelden!

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #stil #moteblogg #bylindajensen #glitter #diy #sy

TODAY'S LOOK / FLOWERS

BY LINDA JENSEN dress GLITTER necklace

Her er dagens antrekk! Denne kjolen lagde jeg meg i fjor, og jeg har gledet meg til å ta den frem i år. Jeg elsker stoffet og liker veldig godt cut-outsene i livet. Nå er det straks mer sying på meg. Jeg er så inspirert for tiden, og har planlagt massevis av kjoler jeg skal sy! Jeg har nettopp laget en skinnshorts også, som jeg skal ta bilder av og legge ut snart!

Hva syns du om dagens antrekk? Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3

#mote #antrekk #bylindajensen #diy #kreativ #dagensoutfit #outfit #sy #sydetselv #moteblogg

TODAY'S LOOK / APRIL 1ST

CUBUS jacket H&M DIVIDED skirt

Her er dagens antrekk! Er veldig fornøyd med bildene og lyset! Nå skal jeg fortsette å redigere bilder av den nye kjolen min, så vi blogges i morgen! Ha en fortsatt fin kvled <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #moteblogg

PREVIEW

PREVIEW

Hei dere! Jeg har vært ute å tatt litt bilder av dagens antrekk pluss en ny kjole jeg har sydd meg. Jeg ELSKER kjolen, og bilder kommer veldig snart! Jeg driver å redigerer bildene fra dagens antrekk, så de kommer ut om litt. I mellomtiden får dere en liten smakebit!

<3

#mote #bylindajensen #outfit #dagensoutfit #moteblogg

TODAY'S LOOK / NEW BY LINDA JENSEN PATTERNED DRESS

BY LINDA JENSEN dress

Her er den nye kjolen min! Jeg ELSKER den. Stoffet skulle jeg egentlig bruke til en cardigan, men jeg syns det var perfekt til denne kjolen!  Jeg skulle egentlig lage kjolen hel bak, men klarte å feilberegne litt hvor mye stoff jeg hadde, så da ble det bar rygg istedet! Jeg syns det ble kjempekult, og jeg elsker jo sånne detaljer. Jeg skulle gjerne hatt hele ryggen bar, men jeg må ha på bh og det styggeste som finnes er bh som syns da du har bar rygg! (Never mind håret mitt forresten. Vet ikke hva som skjedde, hehe.)

Jeg har allerede planlagt mange flere kjoler jeg skal lage, og jeg gleder meg til de blir ferdig! Ha en fortsatt superflott dag alle sammen <3

#mote #bylindajensen #sy #kreativ #sydetselv #diy #antrekk #dagensoutfit #outfit #moteblogg

MARCH LOOKBOOK
MARCH lookbook

Hei dere. Jeg skal snart ut å ta litt bilder av kjolen jeg hadde på meg i går. Jeg rakk ikke ta bilder av den før kinoen, så det får bli i dag i stedet. I mellomtiden får dere antrekkene mine for mars. Jeg ser det har blitt litt mer vårstemning ihvertfall på noen av antrekkene. Jeg elsker denne tiden hvor jeg kan blande høst og vårmote sammen!

Hvilke(t) antrekk likte du best? Ha en fin dag <3

#mote #lookbook #bylindajensen #sy #diy #kreativ #moteblogg #outfit #stil #dagensoutfit

TODAY'S LOOK / GREY

TODAY'S LOOK / TUESDAY

Hei dere! For et nydelig vær det er ute! Jeg har funnet frem litt vår og sommerklær jeg hadde lagt bort for vinteren, og jeg gleder meg allerde til å bruke de! Jeg kommer også til å sy meg litt vårklær med litt farger fremover. Ble litt deprimert for noen dager siden da jeg skulle finne ut hva jeg skulle ha på meg. Farderoben min går som regel i sorte eller mørke klær. Nei, nå er det på tide med litt farger!

Dagens antrekk består av skinnjakke, sorte jeans fra Dr Denim (favorittene), en enkel topp og et sommerlig kjede fra Glitter. Nå har jeg nettopp begynt på jobb, så dere får kose dere masse ute i det fine været!

Ha en super dag alle sammen <3

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #foto

TODAY'S LOOK / LILAC SKIRTBY LINDA JENSEN cardigan & top GLITTER necklace & rings

Her er dagens antrekk! Jeg føler hele garderoben min er svart, så jeg prøvde å finne frem litt vår og sommerklær. Jeg elsker disse enkle blyantskjørtene (som dere sikkert har skjønt) og jeg likte det veldig godt med hvitt og svart. Halskjedet pynter opp antrekket litt, men jeg gikk med boots til for å ikke bli alt for pyntet. Hva syns du om dagens antrekk?

Nå er jeg straks på Stoff & Stil for å handle inn litt mer stoff! Jeg har planer om å lage meg en hvit skinnjakke snart! Viser dere bilder senere.

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #diy #kreativ #bylindajensen #sy #sydetselv

YESTERDAY'S LOOK / @ WORK

BY LINDA JENSEN skirt GLITTER jewelries

Her er gårsdagens antrekk! Jeg rakk ikke legge det ut før jeg dro på jobb i går, så det kommer litt sent. Jeg har laget meg enda et nytt skjørt! Jeg kjøpte meg dette mønstrete stoffet som rest, og hadde ikke helt funnet ut av hva jeg skulle lage. Jeg ble veldig fornøyd med skjørtet!

Jeg tok en del nye bilder fra Glitter i går. Vi har fått mange nydelige blomsterkranser, så jeg viser dere bilder av disse senere.

Ha en fortsatt fin dag <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #inspo #inspirasjon #bylindajensen #diy #sydetselv #sy

TODAY'S LOOK / PONYTAILBY LINDA JENSEN cardigan DR DENIM jeans GLITTER jewelries CUBUS top

Her er dagens antrekk! I dag har jeg også tatt litt bilder av et skjørt og en topp jeg har sydd. Det kommer en liten tutorial på dette skjørtet om noen dager! Legger ut bilder av skjørtet og toppen i morgen.

Jeg elsker forresten disse ringene fra Glitter! Vi har fått inn masse pakker med både tre og fler ringer i et sett. Jeg syns det er så kult med litt tykke og tynne ringer blandet sammen! Jeg ELSKER også forresten den nye buksen min fra Dr Denim. Det er den mest behageligste buksen jeg noen gang har eid! Jeg kommer garantert til å kjøpe meg fler av disse!

Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #antrekk #dagensoutfit #bylindajensen #diy #kreativ #sy #sydetselv

UNBLOGGED OUTFIT / FEBRUARYBY LINDA JENSEN cardigan GLITTER necklace

Her er et antrekk jeg helt har glemt å poste! Jeg elsker denne cardiganen med alle paljettene, og jeg syns det passer perfekt til den hvite toppen med et blyantskjørt. Blyantskjørt må være en av favorittene i garderoben min, og jeg har ikke peiling på hvor mange jeg har nå. Jeg vet at jeg har kjøpt meg utrolig mange, og jeg har også laget meg veldig mange!

I dag har det kommet så mye snø, og jjeg hadde litt dårlig tid før jobb, så det får holde med dette antrekksbildet i dag. Jeg kommer snart med en liten tutorial som mange av dere har ønsket, så følg med på bloggen videre! (savner btw det lange håret mitt!!!!)

Ha en fin dag <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #stil #bylindajensen #kreativ #diy #sy #sydetselv

TODAY'S LOOK / STUDDED LACE

BY LINDA JENSEN cardigan and leggings GLITTER jewelries

Her er dagens antrekk! Jeg elsker denne jakken! Jeg må ha den brettet opp i ermene, ellers blir den litt stor syns jeg. Jeg kunne ha lagt den inn mer, men jeg er rett og slett for lat, hehe!

Nå sitter jeg hjemme og syr! Jeg begynte på en skinnbukse/tights i går som jeg kommer til å legge ut litt bilder av snart, og jeg begynte også på en veldig enkel hvit, gjennomsiktig topp/genser. Jeg legger ut bilder av alt da det er ferdig!

Ha en fin dag alle sammen <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #sy #sydetselv #kreativ #diy #gjørdetselv

LOOK #2 / DIY PATTERNED SKIRT AND LEATHER CLUTCH

BY LINDA JENSEN top, skirt and clutch

Her er skjørt nr 2 og clutch nr 2 jeg lagde meg forrige uke. Jeg er veldig fornøyd med disse også! Clutchen er veldig enkel og passer til alt. Jeg syns blyantskjørt passer så godt til rocka stil og jeg syns dette mønsteret var perfekt! Egentlig kjøpte jeg dette stoffet pluss to til for å lage tights, men jeg ombestemte meg. Jeg liker det helst mørkt på bena, men mot våren og sommeren må jeg lære meg til å gå med litt lysere klær!

Hva syns du?

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #lookbook #bylindajensen #kreativ #sydetselv #sy #diy #gjørdetselv

LOOK / DIY LEATHER SKIRT AND STUDDED CLUTCHBY LINDA JENSEN skirt and clutch GLITTER necklace and rings

Her er bilder av skinnskjørtet og clutchen jeg lagde meg for noen dager siden. Jeg ELSKER det. Jeg syns clutchen er helt nydelig, og jeg elsker fargen på den. Naglene gjør det lille ekstra uten at det blir for mye.

Nå begynner jeg på jobb! Kos dere resten av dagen og nyt det deilige været!

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #kreativ #gjørdetselv #sy #sydetselv

TODAY'S LOOK / PREVIEWEn liten smakebit av dagens antrekk. Resten kommer i morgen.

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3

#mote #antrekk #bylindajensen #diy #sy #outfit

TODAY'S LOOK / KNIT + LEATHER

Her er dagens antrekk. Jeg elsker disse skinnbuksene fra Gina Tricot, men fy søren og de blir fort vide. Jeg tok på meg disse buskene rett før jeg tok bilder, og da jeg var ferdig med å ta bilder holdt de på å dette av meg. Det er så utrolig irriterende. Jeg har flere bukser som er som denne, og da ender det med at jeg nesten aldri går med dem. Jeg har veldig lyst til å bruke denne oftere og også på jobb, men da må jeg stå å dra på meg buksa hvert femte minutt.

Jeg elsker også disse skoene fra H&M, men siden jeg er så høy, så bruker jeg de nesten aldri. Det var en periode for noen år siden hvor jeg brukte de ganske mye! Det var et par ganger jeg holdt på å falle (hehe) da jeg tok disse bildene. De er UTROLIG vanskelig å gå med på grus. Heldigvis klarte jeg å holde meg oppreist. Det hadde vært noe om jeg hadde klart å falt i sølepytten ved siden av! hehe!

Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #antrekk #outfit #bylindajensen #dagensoutfit #inspirasjon #moteblogg

TODAY'S LOOK / BLACK LEOPARD
Her er dagens antrekk! Jeg elsker stoffet på denne cardiganen. Jeg er ikke noe fan av leopard, men på grunn av fargen på denne så liker jeg den veldig godt! Jeg lagde meg den for noen år siden, og jeg finner dessverre ikke mer av stoffet der jeg kjøpte det.

Nå skal jeg straks dra hjem å sy litt tenkte jeg. Nå er så lenge siden så jeg må komme litt igang igjen! Ha en fin kveld, alle sammen! Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #inspirasjon #design #diy #sydetselv #sy #bylindajensen #kreativ #antrekk #outfit #stil

TODAY'S LOOK / BLUE


BY LINDA JENSEN sweater and tights

Her er dagens antrekk! Jeg tror jeg aldri har brukt denne genseren før. Jeg lagde den for noen år siden, men den er så plain at jeg aldri har likt den noe særlig. Siden genseren er så enkel, så syns jeg den passer perfekt med en skjorte under, gjerne også en med litt detaljer på kragen som denne skjorten har.

Hva syns du om dagens antrekk? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #antrekk #outfit #inspirasjon #bylindajensen #kreativ #sy #sydetselv #diy

TWO IN ONE LOOKDa jeg tok antrekksbilder for noen dager siden, bestemte jeg meg for å ta bilder av enda et antrekk. Akkurat det samme, bare at jeg byttet ut buksene med et blyantskjørt. Det gjorde veldig stor forskjell og antrekket ble helt forandret og antrekket kunne brukes til forskjellige anledninger. Et antrekk kan man variere utrolig mye med å bare endre på småting. Feks, om du har på deg skinnjakke, t-skjorte, leggings, boots(flate) og noen smykker. Hvis du endrer skinnjakken til en blazer og bootsene til pumps, blir antrekket helt annerledes! Da ble det plutselig mer fest og ikke så veldig casual.

Jeg kommer til å prøve å lage flere innlegg som dette, med det jeg selv har i garderoben. Jeg har veldig mye av det samme, men farger og snitt kan endre på veldig my, som sagt. Hvilket antrekk er din favoritt? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #antrekk #outfit #stil #trend #inspirasjon #kreativ #bylindajensen #blogg

YESTERDAY'S LOOK / BLJ SEQUINS

Her er gårsdagens antrekk! Jeg elsker denne cardiganen kombinert med toppen. Hvis dere ser nøye på bildet, så ser dere at det er litt "ruglete" i stoffet på toppen. Det gjorde liksom det lille ekstra. Buksen jeg har på har jeg også sydd, forresten. Jeg vet ikke om jeg har lagt ut noen bilder av den ennå, men den ble ihvertfall laget i januar. Jeg liker den også veldig godt, men den blir veldig for vid! Etter en halvtimes bruk er den altfor stor, og jeg må dra den på meg hele tiden. Om dere ser nøye på bildene av buksen også, så er det de samme sømdetaljene på knærne som det er på denne buksen!

Hva syns dere om gårsdagens antrekk? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #inspirasjon #bylindajensen #diy #sydetselv #kreativ #stil #trend

TODAY'S PREVIEW / SEQUINSHer er preview av dagens antrekk! Jeg kommer til å legge ut hele antrekket i morgen!

Jeg må si jeg har begynt å bli veldig glad i denne sequin cardiganen min. Jeg lagde den i høst, men har bare brukt den èn gang. Jeg må begynne å bli flinkere på å variere antrekkene mine litt. Jeg går som regel med de samme variantene hele tiden, og velger sjeldent noe nytt. DET er noe jeg skal bli flinkere på. Ihvertfall siden jeg kommer til å sy meg mye nye plagg fremover. Jeg har en tendens til å favorisere de nyeste plaggene mine, og da blir de eldre sjeldent brukt.

#mote #antrekk #sniktitt #inspirasjon #bylindajensen #trend #stil #dagensantrekk #antrekk #outfit

TODAY´S LOOK / ALL BY LINDA JENSENBY LINDA JENSEN clothes GLITTER accessories

Her er dagens antrekk. Alle klærne har jeg laget selv og smykkene mine er fra Glitter. Jeg elsker dette halskjedet! Antrekket mitt er veldig enkelt og hverdagslig, men med smykkene og genseren så blir antrekket litt mer pyntet opp! 

Nå er det tilbake til The Originals, så dere får kose dere resten av kvelden! Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #fashion #diy #sydetselv #bylindajensen #outfit #antrekk #inspirasjon #kreativ 

PREVIEW / RHINESTONES

Her er en liten preview av dagens antrekk. Jeg rakk så vidt å redigere noen få bilder til dere før jeg løp ut døren. Jeg elsker dette halskjedet fra Glitter. Jeg kjøpte det rundt juletider for et år siden, men har nesten aldri brukt det. Jeg må få prøvd å få brukt litt av smykkene mine snart. Hvis jeg har tatt bilder med dem en dag, så ender det med at jeg tar de av igjen rett etterpå. Jeg syns det er så ork å måtte ha på smykker. Jeg syns samtidig det er kjempefint, og et smykke gjør mye med et antrekk, så jeg skal skjerpe meg!

Hva syns du om preview'en?

#mote #antrekk #outfit #inspirasjon

YESTERDAY'S LOOK / BLJ LEATHER JACKETBY LINDA JENSEN jacket BIKBOK shirt H&M leggings

Her er gårsdagens antrekk! Jeg har ikke fått tatt noen antrekksbilder i dag eller noe annet bloggrelatert, har bare ryddet og vasket leiligheten i hele dag (jeg er rotete, som sagt). I morgen tenkte jeg å sy litt mer og forhåpentligvis blir jeg ferdig så jeg rekker å ta bilder til bloggen i morgen. 

Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #antrekk #diy #bylindajensen #outfit #dagensoutfit #sydetselv #sy #kreativ #fashion

TODAY'S LOOK / FRIDAY

BY LINDA JENSEN cardigan & top  GLITTER necklace  CUBUS jeans

Her er dagens antrekk! Jeg lagde meg denne cardiganen i begynnelsen av desember tror jeg, men har ikke brukt den før nå! Og toppen laget jeg for noen uker siden. Det er "skinn" på fordelen og vanlig stoff på skuldrene og baksiden. 

Nå skal jeg begynne på skinnjakken jeg skal lage! Gleder meg til å vise den ferdig til dere! Hva syns du om dagens look?

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #inspirasjon #bylindajensen #sy #sydetselv #diy #fashion #kreativ

TODAY'S / PLEXI
GLITTER necklace

Her er dagens look. Jeg kjøpte meg denne myke genseren på H&M for 50(!)kr, og halskjede kjøpte jeg da det kom på 75 %! Love sale! Jeg elsker dette halskjedet! Jeg er ingen gulljente, men dette kommer til å bli så fint til sommeren (og vinteren). Jeg må nok skaffe meg litt mer gullsmykker i nærmeste fremtid!

Nå skal jeg på jobb, og i morgen kommer jeg til å begynne å lage skinnjakke! Jeg laget mønster i går og laget en kladd for å sjekke at alt satt som det skulle, og det gjorde det! Så jeg gleder meg til å begynne på den. Jeg har allerede sett for meg flere jakker jeg kommer til å lage i nærmeste fremtid. Stay tuned for bilder!

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #inspirasjon #glitter #smykker #halskjede #gull #trend #stil #style #bylindajensen

Følg meg på Instagram her!

UNBLOGGED

Jeg så igjennom arkivet mitt på bloggen og fant ut at jeg aldri la ut disse bildene. Utenfor leiligheten har vi en murvegg som jeg elsker å ta bilder ved. Jeg syns den gjør seg veldig godt på bilder, og vi har også fått en trapp som også kan brukes når den blir ferdig.

Jeg elsker forresten denne skjorten fra Gina Tricot! Jeg bruker den hele tiden og veldig ofte på jobb! Den er litt lang, noe jeg liker så jeg kan gå med tights under. Det finnes ingenting bedre og mer komfortabelt enn tights!

Ha en fin kveld alle sammen <3

#unblogged #todayslook #antrekk #outfit #makeup

YESTERDAYS LOOK / BY LINDA JENSEN CARDIGAN AND LEGGINGSBY LINDA JENSEN cardigan & leggings H&M DIVIDED shirt

Her er gårsdagens antrekk! I går brukte jeg den nye leggingsen min, og her får dere litt bedre bilder av hvordan den ser ut. Jeg elsker den, og kommer nok til å bruke den mye! Cardiganen laget jeg meg tidlig i desember, og jeg har egentlig ikke brukt den så mye, men jeg liker den veldig godt! Jeg elsker detaljene på skuldrene og ryggen (sorte deler). 

Hva syns du om antrekket? 

#mote #klesdesign #bylindajensen #antrekk #sydetselv #diy #inspirasjon #dagensoutfit

TODAY'S DETAILS /

GLITTER jewelries

Her er dagens detaljer! Jeg legger ut resten av antrekksbildene enten senere i kveld eller i morgen. I dag har jeg hatt på meg min nye by Linda Jensen cardigan og en by Linda Jensen kjole som jeg laget meg for noen måneder siden. Jeg elsker kjolen, men det blir liksom aldri til at jeg går med den! Uansett, dere får se bilder senere.

Ellers i dag tenkte jeg å sy enda mer. Jeg virkelig elsker å sy, og det er så og si det eneste jeg har i tankene mine om dagen! Det er så moro å kunne lage mine egne ting og bestemme helt selv hvordan det skal se ut! Det hender selvfølgelig jeg blir inspirert av andre kleskjeder, men jeg pleier som regel enten å ha min egen lille twist på plagget eller i et helt annet stoff.

Hva syns dere om at det nesten bare går i antrekk på bloggen? Er det noe annet dere ønsker å se mer av?

#mote #fashion #details #detaljer #antrekk #dagensoutfit #outfit #smykker #bylindajensen

TODAYS LOOK / BLACK AND WHITE FOR WINTER

BY LINDA JENSEN coat / H&M knit / BY LINDA JENSEN skirt / GLITTER necklaces 

Her er dagens antrekk! Jeg lagde meg dette skjørtet for en god stund siden, men jeg har ikke brukt det før nå. Jeg syns det er litt vanskelig å finne riktige plagg å matche med highwaist skater skjørt, men jeg syns det ble fint med denne hvite strikkegenseren til. Svart og hvitt funker alltid. Kåpen jeg har på meg er den jeg har laget meg nå i det siste. Jeg kommer til å legge ut ordentlige bilder av den i morgen! 

#antrekk #mote #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #glitter

TODAYS LOOK / BY LINDA JENSEN EMBELLISHED SWEATER

BY LINDA JENSEN genser / GINA TRICOT bukse / GLITTER armbånd

Her er dagens antrekk! Jeg syns denne buksa er så fin, men den ekstremt vid etter en liten stund så den nesten faller av meg. Det er så synd, men jeg skal prøve å få sydd den inn litt i sidene, så jeg forhåpentligvis slipper dette problemet mer. Ellers er jeg veldig fornøyd med den nye genseren min! Jeg lagde meg den for noen dager siden og jeg har sydd på steiner for hånd for å få litt ekstra. Genseren er veldig plain fra før av, så dette gjorde susen. Hva syns du? 

#mote #antrekk #dagensantrekk #bylindajensen #genser #diy #gjørdetselv #sy #sydetselv

Følg meg på Instagram og Bloglovin

hits