FISHTAILGLITTER FLOWERS

GLITTER x CHRISTMAS

GLAMOROUSGLITTER EARRINGS

#smykker #glitter #glam #jul #nyttår

GLITTER / COSMETIC ORGANIZER

GLITTER cosmetic organizer

Jeg elsker det nye smykke "skrinet" mitt fra Glitter. Jeg har sett så mye av disse som man oppbevarer sminke i, og nå har Glitter også begynt å selge disse. Man kan bruke de til å oppbevare smykker, sminke, whatever you like.  Jeg bruker min til å ha favorittsmykkene mine i. Det følger med disse "teppene" inni som også kan fjernes, så alt blir gjennomsiktig. Smykkeskrinet koster 199 kr på Glitter. 

Hva syns du om skrinet? 

#mote #moteblogg #glitter #smykker #oppbevaring #smykkeoppbevaring 

 

"PEARLS ARE ALWAYS APPROPRIATE"

GLITTER scarf, earrings and donut 

Perler er trendy i høst og vinter, og de fleste har sikkert fått med seg disse som har perler både foran og på bakdelen? På glitter har vi fått inn utrolig mange varianter i både hvitt, gull, sølv, sort og rosa med både perler og strass, og blanke og matte. Prisene ligger mellom 49,90 og 79,90. Jeg har falt veldig for disse øredobbene, selv om jeg aldri går med perler til vanlig. Jeg har foreløpig disse øredobbene i hvitt og i sorte, men kommer nok til å skaffe meg flere av dem!

Hva syns dere om øredobbene? 

#mote #antrekk #moteblogg #perler #smykker #glitter #hår 

NEW IN - GLITTER "HOODIE" SCARF

GLITTER scarf

Elsker dette nye skjerfet til Glitter! Den er et tubeskjerf med hette på! Dødskul og utrolig god når det blir litt kaldere ute. Den koster 199 kr og finnes i sort, hvit og denne gråfargen. Hva syns dere?

#mote #moteblogg #antrekk #skerf #glitter #bylindajensen 

GLITTER HÅRGUIDE / FISHTAIL BRAID
GLITTER flowers

I forbindelse med lanseringen av den 3. hårguiden til Glitter har jeg testet ut noen frisyrer og produkter fra hårguiden deres! Den nye hårguiden kommer denne gangen i et større format, og med 16 nye, raske og superfine frisyrer man lett kan lage selv hjemme! Hårguiden er helt gratis og kan hentes hos din nærmeste Glitterbutikk! Denne gangen har de også samarbeidet med den svenske bloggeren, Fanny Lyckman, som kommer til å legge ut en ny hårvideo med produkter fra Glitter hver uke i 5 uker. Disse videoene kan du enten se på bloggen til Fanny eller på www.Glitter.no!

Glitter har også en youtube-konto hvor de legger ut film av hver frisyre i hårguiden! Sjekk den ut her!

Her er to av de andre frisyrene jeg har prøvd meg på. Den første kan dere se HER! I begge frisyrene har jeg på meg rett løshår (249kr) og 2 pakker med blomsterspenner (79,90kr). Jeg har ikke prøvd fiskebeinsflette før og jeg har heller aldri likt det noe særlig, men jeg syns dette ble veldig fint! Og veldig søtt med blomstene til! Denne frisyren er jo perfekt til sommere. I den siste frisyren har jeg også brukt en hårlasso. Jeg fikk ikke til denne frisyren kjempegodt, men den er egentlig utrolig fin! Det eneste du trenger er små gummistrikker (19,90 hos Glitter) og litt pynt om du ønsker det. 

Disse to frisyrene er kjempeenkle å lage selv og det tok meg ikke mer en 5 minutter!

Hva syns du om frisyrene? De to siste kommer snart!

PREVIEWGLITTER flowers

Hei dere! Jeg har nettopp vært ute og tatt litt bilder av noen frisyrer i forbindelse med den nye hårguiden til Glitter! Jeg har prøvd meg på 4 forskjellige frisyrer som jeg skal vise dere senere. Her er en liten preview av den første. Jeg rekker ikke å gå igjennom eller redigere noen av bildene nå, så et nytt innlegg om hårguiden kommer i morgen! Nå skal jeg på jobb!

Ha en superfin dag i det fine været <3

#mote #hår #glitter #glitterhaireverywhere #hårguide #moteblogg

GLITTER HÅRGUIDE VOL. 3 / HÅRSKYGGEGLITTER accessories

I forbindelse med lanseringen av den 3. hårguiden til Glitter har jeg testet ut noen frisyrer og produkter fra hårguiden deres! Den nye hårguiden kommer denne gangen i et større format, og med 16 nye, raske og superfine frisyrer man lett kan lage selv hjemme! Hårguiden er helt gratis og kan hentes hos din nærmeste Glitterbutikk! Denne gangen har de også samarbeidet med den svenske bloggeren, Fanny Lyckman, som kommer til å legge ut en ny hårvideo med produkter fra Glitter hver uke i 5 uker. Disse videoene kan du enten se på bloggen til Fanny eller på www.Glitter.no!

Glitter har også en youtube-konto hvor de legger ut film av hver frisyre i hårguiden! Sjekk den ut her!

Jeg elsker de nye blomsterkransene Glitter har fått inn! Jeg la ut et annet innlegg for litt siden om noen vi hadde fått inn. Denne er så enkel og passer både til hverdags og fest! Jeg syns det var utrolig stilig med denne enkle blomsterkransen pluss det rosa i håret!

Det første produktet jeg testet ut var hårskyggen! Jeg syns det er så utrolig kult med ombre, og ekstra kult med rosa! Det er superenkelt å gjøre selv! Det eneste du gjør er å gni inn skyggen i håret. Du burde ta et håndkle rundt skuldrene da du tar på skyggen så fargen ikke drysser på klærne dine. Så avslutter du med hårspray så fargen skal sette deg. Fargen går ut i vask, så det er perfekt hvis du vil teste ut litt, men ikke tør å gå hele veien med å faktisk farge det!

Hårskyggene koster 79,90,- hos Glitter og finnes i rosa, lilla, sort, blå og oransj, men de har nå tilbud på 2 for 100,-! Nå er også alle blomsterkranser på tilbud til 99,90,-!

Hva syns du om frisyren og bildene?

#mote #tilbehør #glitter #glitterhaireverywhere #hår #frisyre #hårguide #lansering

FLOWER CROWNSGLITTER blomsterkranser (fra 129kr)

Jeg elsker de nye blomsterkransene til Glitter! Dette er tre av de nye kransene vi har fått til sommeren, og de har blitt veldig populære! Vi har både store, som den rosa, og litt enklere for de som syns det kan bli litt mye. Jeg liker veldig godt de enkle kransene, og de passer perfekt til hverdags med en jeansshorts og en løs tskjorte med print feks. Den er også veldig fin til litt finere anledninger som feks bryllup.

Hva syns du om blomsterkransene? Har du skaffet deg en til sommeren? Følg Glitter på bloggen deres her og instagram @glitternorge!

#mote #tilbehør #accessories #blomster #blomsterkrans #trend #vårtrend #spring #inspirasjon #glitter

SPRING TREND / BOHEM

earrings 49,90-79,90 kr

Necklace 129 kr, earrings 79,90 kr

necklace 199 kr

earrings 49,90-79,90kr

necklace 199 kr / ALL JEWELRIES FROM GLITTER

Nå har vi fått igjen Bohemian trenden på Glitter! Disse smykkene er perfekte til sommeren! Masse fine farger! Det går mye i turkis, orange, gull og sølv. Jeg tok litt bilder av favorittene mine som vi har fått i butikk nå. Jeg ELSKER det store sølvsmykket. Det kommer til å bli så fint til både kjoler og også jeansshorts + en enkel topp til.

Hva syns dere om smykkene? Gå innom din nærmeste Glitterbutikk for å se alle nyhetene. Dere kan også sjekke ut Glitter sin blogg her og instagrammen her. Der legger de ut bilder av nyheter og måter å style produktene på!

Ha en superfin dag <3

#mote #tilbehør #smykker #glitter #glitternorge #nyhet #bohemtrend #trend

NEWS @ GLITTERGLITTER / Turkis kjede (149kr) Armbånd (fra 79,90kr)

Hei dere! Jeg tok med meg kameraet mitt på jobb i går for å ta litt bilder av nyhetene vi har fått inn! Vi har nettopp fått en ny Bohemian trend som passer perfekt til sommeren! Det er endel smykker der i "tre" og i masse fine farger! Jeg forelsket meg i dette store turkise halskjedet! Er det ikke nydelig? Det er enda finere i virkeligheten! Det kommer til å passe perfekt til en søt, hvit sommerkjole!

Jeg tenkte å begynne å ta med meg kameraet mitt da jeg har vakt for å ta enda flere bilder til dere, men i mellomtiden kan dere se nyhetene våres på Glitter sin blogg, og også på instagram @GlitterNorge!

Hva syns du om smykket?

#mote #smykker #tilbehør #glitter

hits