PINK HAIR

EVERYDAY BRAIDHei dere! Tenkte å vise dere min superenkle frisyre som jeg går med for tiden. Jeg elsker å ha håret mitt i en hestehale da jeg er hjemme og ikke skal noe spesielt, men i det siste har jeg begynt å flette håret mitt nesten hver dag (spesielt de dagene jeg ikke har vasket håret, hehe).

Jeg syns fransk flette er veldig stilig, men jeg klarer bare å flette den omvendt på meg selv. Jeg syns faktisk denne fletten er enda finere, og gjør seg litt mer enn den vanlige fletten. Den er super enkel, og det eneste du gjør er å flette under istedenfor over.

Ha en fortsatt fin kveld <3

#hår #stil #hårfrisyre #frisyre #flette

NEW HAIREtter to ganger hos frisøren ser jeg slik ut! Jeg vil ha det mørkt i bunn og lysere i lengdene. Jeg klippet også bort ca 10 cm for 3 uker siden, noe jeg gruet meg lenge til, hehe. Det ser litt gulaktig ut nå, siden jeg er veldig gyllen i håret så jeg må få skaffet meg en god sølvshampo! Om noen av dere har noen tips til gode sølvshampoer er det bare å si ifra! Jeg har tidligere brukt en fra Sverige som jeg likte veldig godt, men jeg husker ikke hva den heter.

Hva syns du om fargen?

#hår #hair #blogg #frisør #blond #ombre

HIGH BUN

Er det noe jeg er dårlig til så er det å gjøre noe annet med håret utenom å krølle det. Jeg syns donut er veldig kult, men jeg føler ikke jeg kler det så godt så det blir til at jeg aldri bruker det. Hadde jeg hatt lenger og tykkere hår ville jeg nok gått med det oftere, da donuten blir mye større. Denne gangen brukte jeg ingen donut for å lage frisyren, men jeg tuperte håret før jeg snurret det rundt og festet med spenner. Det blir litt mer rotete og det er sånn jeg liker det. Ikke altfor "stramt". Hva syns du? 

#hår #mote #donut #inspirasjon #fotografi 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

hits