SOMETHING NEW

NEW IN / FLATFORMSYndlingsbootsene mine har blitt ødelagt! Jeg kjøpte dem tidligere i år, og allerede nå hadde sålen på hælen blitt ødelagt og begynt å falle fra hverandre. Jeg fikk byttet de til disse "converse" skoene med ektra såler. Jeg elsker dem, og har hatt lyst på sånne sko lenge, men jeg har aldri kjøpt meg dem. Så nå er det byebye boots og hello spring!

Nå er jeg hjemme hos mamma for å få sydd litt. Jeg driver å skal sy meg et par muscle tanks til sommeren, og noen av dem har jeg planer om å enten male på eller printe på. Følg med videre for bilder!

#mote #nytt #innkjøp #sko #flatforms

NEW IN / CANDY FLOSS

DEPEND gellack

Helt siden jeg prøvde ut gellack for over 1 år siden, er dette det eneste jeg har brukt! Jeg kommer nok aldri til å gå tilbake til vanlig neglelakk igjen. Jeg er veldig glad i de knall rosa fargene, men denne gangen valgte jeg å gå for en lyyyys rosa. Denne er så nydelig, og ser nesten hvit ut på neglene!

Anbefaler alle som elsker neglelakk å prøve ut gellack!

Ha en superfin søndag alle sammen <3

#mote #neglelakk #gellack #innkjøp

GOLD / SILVER

GLITTER silver necklace, ring and bracelet BOUGHT IN SWEDEN gold bracelets

Her er litt nye smykker jeg har kjøpt meg i det siste. Sølvsmykkene er fra Glitter og de kjøpte jeg på salg januar da de var på "5 for 50" tilbud. Jeg ventet til disse smykkene kom på salg før jeg kjøpte dem. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg syns om halskjedet, jeg er ikke superfan av den store kulen i midten, men jeg tenkte at jeg kanskje kunne endret det selv.

Gullsmykkene kjøpte jeg i en liten smykkebutikk i Sverige hvor jeg pleier å handle litt. De har alltid kjempebra tilbud. Denne gangen var tilbudet "alle smykker 20kr", så da måtte jeg slå til. Jeg har aldri eid noe særlig smykker i gull, og denne våren har vi fått inn så mye fint i både gull og roségull, så jeg har planlagt å kjøpe meg en del av det mot sommeren. Da er det også greit med litt tilbuder!

Nå har Glitter forresten 30% på alle halskjeder og 30% på alle vesker, så løp og kjøp! Vi har fått inn utrolig mange fine halslenker i forskjellige størrelser og disse er perfekte å blande med hverandre for å lage sitt eget statement smykke!

#mote #smykker #innkjøp #nytt #halskjede #armbånd #sølv #gull #glitter

NEW IN / BLUEJeg kjøpte meg en ny veske i januar fra Morris. Det er ikke en typisk "meg" veske, men jeg likte så godt fasongen på den. Jeg har hatt lyst på en sånn type veske i det siste, men jeg kjøper meg ALDRI vesker. Men da jeg fant denne til 99kr, så måtte den bare bli med. Jeg har tenkt på å skaffe meg en veske i en knallfarge eller noe lignende og jeg likte denne blåfargen veldig godt! Og som dere ser på bildet, så er den veldig godt brukt allerede. Jeg har en del hverdagsvesker, men når jeg først bruker èn, så er det den jeg bruker en god stund! 

Hva syns du om vesken? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#nytt #innkjøp #mote #veske #inspirasjon

MY RING COLLECTION

GLITTER rings

Jeg har fått litt dilla på ringer i det siste, og siden jeg jobber på Glitter så har det blitt litt innkjøp av ringer på meg! Jeg elsker disse enkle ringene, helst på 3 fingre av gangen. Jeg syns også det er veldig kult med noen som er litt mer detaljerte, som feks korset og "v"en. Flere av disse ringene kom i pakker på 3 og 6, og prisen er fra 29,90 til 79,90!

Hva syns du om ringene?

#innkjøp #mote #tilbehør #nytt #ringer

hits