INSPIRATION / KNITTING

Cropped Knit Inspiration

Som de fleste av dere sikkert vet så syr jeg og designer klær selv. Det jeg syns er så kjipt er at jeg ikke har fått laget meg strikkegensere! Det er en så stor del av moten, og jeg kan lage alt annet! Men det har liksom manglet at jeg ikke kunne strikke. Nå har jeg endelig begynt på en strikkegenser, og den er ca halvveis ferdig. Jeg begynte fredag kveld og har så og si strikket siden da. Det er utrolig morsomt, og nå kan jeg endelig lage meg strikkegensere også!

Genseren jeg strikker er veeldig enkel og jeg valgte å strikke den kort. Rett og slett fordi jeg ikke orket å begynne på en lang strikkegenser som første forsøk! Jeg håper jeg blir fornøyd med den da jeg blir ferdig, og jeg kommer til å vise dere bilder av den senere!

Ha en fin dag alle sammen <3

#mote #fashion #strikk #knit #strikking #diy #kreativ #bylindajensen

INSPIRATION

Det er ikke så ofte jeg er inne på weheartit og andre inspirasjonssider som dette, men jeg måtte ta meg en liten tur for å søke etter litt inspirasjon. Jeg vet ikke hva det er, men jeg syns det er så fint når disse bildene settes sammen til en collage.

Collagen min har jeg satt sammen av litt forskjellig. Jeg elsker hodeskaller, så jeg måtte få med litt av det, og smykker har jeg også blitt veldig glad i etter at jeg begynte å jobbe på Glitter. Mote generelt også er jo hovedinteressen min, så det må bli litt antrekk og. Og sist, men ikke minst, jeg har så lyst på lilla hår!

Hva syns du om collagen min?

#collage #inspirasjon #inspo #mote

BARBORA ONDRACKOVA
Barbora @ lookbook and blog

Jeg fant denne jenta da jeg sjekket ut lookbook for litt siden. Hun har en veldig enkel stil, men jeg elsker det! Jeg liker godt at hun går mye med sort og heller velger ut ett plagg som hun fokuserer på.

Siden hun ikke er fra Norge er det også supert at hun både skriver på engelsk og sitt eget språk på bloggen sin. Det verste jeg vet er når jeg finner en utenlandsk blogger jeg liker skikkelig godt, men jeg kan ikke skjønne noen ting av hva de skriver. Da ender det med at jeg ikke kommer til å fortsette å følge bloggen.

Hva syns du om bloggen? Har du noen blogger å anbefale meg?

#mote #fashion #blogg #blogger #inspirasjon #antrekk #dagensoutfit #outfit

MEXIQUER

MEXIQUER

Jeg fant denne bloggen i går, og jeg bare må dele den med dere. Hun har en nydelig stil og bildene hennes er så flotte. Jeg elsker antrekk nr 2, kjolen er helt nydelig! Jeg elsker skinndetaljene på skuldrene og mønsteret på stoffet er utrolig stilig! På bildene på bloggen hennes ser dere også at hun matchet det med en grønn militæraktig jakke. Dødskult. Ta en titt på bloggen hennes og bli inspirert!

#blogg #anbefaling #inspirasjon #inspo #mote #mexiquer 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

WALK SHOW / KENZA ZOUITEN

 

Kenza Zouiten via Splay Style

To nydelige antrekk av Kenza. Jeg er nok ikke den eneste her som elsker stilen til Kenza! Hun er så flink til å sette sammen antrekk uten at det blir for mye, og stilen hennes er fantastisk. Jeg elsker den rocka stilen, men ikke altfor rocka. Blogger #1 som inspirerer meg når det gjelder antrekk må definitivt være henne! For noen dager siden lanserte Splay Style sin youtubekanal der de legger ut mote og skjønnhetstips fra Sveriges største bloggere og youtubere! Så langt er Kenza og Victoria Törnegren de første ute! Hvem andre elsker stilen til Kenza? 

#mote #kenza #inspirasjon #stil #rocka 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

 

FALL FASHION TRENDS ON YOUTUBE

via backsycfan

via Patricia Bright

For å få inspirasjon leser jeg som oftest blogger, men det siste året har jeg blitt mer og mer hekta på youtube. Her ser jeg på alt fra sminke og skjønnhet til mote og trender. I stedenfor å bare se på bilder er det så mye kulere å se mote på film! Jeg kan sitte i timesvis å se på lookbook'er og hauls! Her er to videoer jeg tenkte å dele med dere der de to forskjellige viser hvilke trender de tror på i høst og vinter. Jeg personlig elsker skinntrenden. Og jeg er også veldig fan av de rutete skjortene! Hvilke trender kommer du til å "følge" denne sesongen? 

#mote #trend #youtube #inspirasjon #lookbook #høst #

I LIKE CATS / WMWTT


Jeg elsker dette antrekket. Perfekt blanding av rocka og casual. Det er utrolig lenge siden jeg var innom Polyvore sist, men jeg kjenner jeg blir inspirert med én gang jeg logger meg inn. Det er så lett å sette sammen antrekk i dette programmet! Perfekt for en som trenger inspirasjon!

#mote #polyvore #rocka #antrekk #inspirasjon

hits