TODAY'S LOOK / FRIDAY

BY LINDA JENSEN cardigan & top  GLITTER necklace  CUBUS jeans

Her er dagens antrekk! Jeg lagde meg denne cardiganen i begynnelsen av desember tror jeg, men har ikke brukt den før nå! Og toppen laget jeg for noen uker siden. Det er "skinn" på fordelen og vanlig stoff på skuldrene og baksiden. 

Nå skal jeg begynne på skinnjakken jeg skal lage! Gleder meg til å vise den ferdig til dere! Hva syns du om dagens look?

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #inspirasjon #bylindajensen #sy #sydetselv #diy #fashion #kreativ

TODAY'S / PLEXI
GLITTER necklace

Her er dagens look. Jeg kjøpte meg denne myke genseren på H&M for 50(!)kr, og halskjede kjøpte jeg da det kom på 75 %! Love sale! Jeg elsker dette halskjedet! Jeg er ingen gulljente, men dette kommer til å bli så fint til sommeren (og vinteren). Jeg må nok skaffe meg litt mer gullsmykker i nærmeste fremtid!

Nå skal jeg på jobb, og i morgen kommer jeg til å begynne å lage skinnjakke! Jeg laget mønster i går og laget en kladd for å sjekke at alt satt som det skulle, og det gjorde det! Så jeg gleder meg til å begynne på den. Jeg har allerede sett for meg flere jakker jeg kommer til å lage i nærmeste fremtid. Stay tuned for bilder!

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #inspirasjon #glitter #smykker #halskjede #gull #trend #stil #style #bylindajensen

Følg meg på Instagram her!

3 LOOKS FOR WINTER / INSPIRATION

military jacket + skater skirt

military jacket + skater skirt by lindajensen featuring AllSaints

Leather Jacket

Leather Jacket by lindajensen featuring leather coats

Burgundy Jeans / Rock Chic

Burgundy Jeans / Rock Chic by lindajensen featuring skinny jeans

Jeg elsker å lage antrekk i Polyvore. Jeg har ikke vært der på en veldig god stund nå, så disse antrekkene har jeg laget før. Jeg kunne sitte i timesvis å sette sammen antrekk etter antrekk. Jeg syns det er utrolig mye lettere å sette sammen antrekk på denne nettsiden, enn det det er å sette sammen mine egne. Etter å ha vært medlem i ca 4 år, har det blitt en del antrekk der, og det er en veldig fin side å få inspirasjon fra om du mangler litt.

Jeg kunne definitivt gått med disse antrekkene i vinter! Jeg elsker alt med de! Jeg liker spesielt skoene med studs på, og jakkene liker jeg også veldig godt! Hva syns du om antrekkene?

#mote #inspirasjon #polyvore #antrekk #outfit #collage

UNBLOGGED

Jeg så igjennom arkivet mitt på bloggen og fant ut at jeg aldri la ut disse bildene. Utenfor leiligheten har vi en murvegg som jeg elsker å ta bilder ved. Jeg syns den gjør seg veldig godt på bilder, og vi har også fått en trapp som også kan brukes når den blir ferdig.

Jeg elsker forresten denne skjorten fra Gina Tricot! Jeg bruker den hele tiden og veldig ofte på jobb! Den er litt lang, noe jeg liker så jeg kan gå med tights under. Det finnes ingenting bedre og mer komfortabelt enn tights!

Ha en fin kveld alle sammen <3

#unblogged #todayslook #antrekk #outfit #makeup

INSPIRATION

Det er ikke så ofte jeg er inne på weheartit og andre inspirasjonssider som dette, men jeg måtte ta meg en liten tur for å søke etter litt inspirasjon. Jeg vet ikke hva det er, men jeg syns det er så fint når disse bildene settes sammen til en collage.

Collagen min har jeg satt sammen av litt forskjellig. Jeg elsker hodeskaller, så jeg måtte få med litt av det, og smykker har jeg også blitt veldig glad i etter at jeg begynte å jobbe på Glitter. Mote generelt også er jo hovedinteressen min, så det må bli litt antrekk og. Og sist, men ikke minst, jeg har så lyst på lilla hår!

Hva syns du om collagen min?

#collage #inspirasjon #inspo #mote

TUESDAY

BY LINDA JENSEN cardigan and dress

Nå skal jeg straks på jobb, men tenkte bare å stikke innom her for å si hei først. Jeg har ikke rukket å tatt noen bilder i dag, så det får bli disse som ikke har blitt publisert før. Jeg elsker denne cardiganen! Har lyst til å bruke den hele tiden! Strikkestoffet er så godt, og jeg elsker at den er så lang.

Ellers blir det ikke noen innlegg fra meg før i morgen kanskje. Jeg kommer nok til å sy litt etter jobb i morgen, og hvis det blir til det skal jeg prøve å få tatt bilder av det jeg syr på onsdag. Vil dere se litt bilder fra da jeg lager plaggene og?

Ha en fin dag alle sammen!

#bylindajensen #byme #diy #kreativ #mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #fashion #sy #sydetselv

MY RING COLLECTION

GLITTER rings

Jeg har fått litt dilla på ringer i det siste, og siden jeg jobber på Glitter så har det blitt litt innkjøp av ringer på meg! Jeg elsker disse enkle ringene, helst på 3 fingre av gangen. Jeg syns også det er veldig kult med noen som er litt mer detaljerte, som feks korset og "v"en. Flere av disse ringene kom i pakker på 3 og 6, og prisen er fra 29,90 til 79,90!

Hva syns du om ringene?

#innkjøp #mote #tilbehør #nytt #ringer

BARBORA ONDRACKOVA
Barbora @ lookbook and blog

Jeg fant denne jenta da jeg sjekket ut lookbook for litt siden. Hun har en veldig enkel stil, men jeg elsker det! Jeg liker godt at hun går mye med sort og heller velger ut ett plagg som hun fokuserer på.

Siden hun ikke er fra Norge er det også supert at hun både skriver på engelsk og sitt eget språk på bloggen sin. Det verste jeg vet er når jeg finner en utenlandsk blogger jeg liker skikkelig godt, men jeg kan ikke skjønne noen ting av hva de skriver. Da ender det med at jeg ikke kommer til å fortsette å følge bloggen.

Hva syns du om bloggen? Har du noen blogger å anbefale meg?

#mote #fashion #blogg #blogger #inspirasjon #antrekk #dagensoutfit #outfit

YESTERDAYS LOOK / BY LINDA JENSEN CARDIGAN AND LEGGINGSBY LINDA JENSEN cardigan & leggings H&M DIVIDED shirt

Her er gårsdagens antrekk! I går brukte jeg den nye leggingsen min, og her får dere litt bedre bilder av hvordan den ser ut. Jeg elsker den, og kommer nok til å bruke den mye! Cardiganen laget jeg meg tidlig i desember, og jeg har egentlig ikke brukt den så mye, men jeg liker den veldig godt! Jeg elsker detaljene på skuldrene og ryggen (sorte deler). 

Hva syns du om antrekket? 

#mote #klesdesign #bylindajensen #antrekk #sydetselv #diy #inspirasjon #dagensoutfit

DIY BY LINDA JENSEN - CARDIGAN AND CASUAL DRESS

BY LINDA JENSEN cardigan and dress GLITTER jewelries

Her er dagens look og bilder av den nye cardiganen jeg har laget og en kjole jeg lagde meg for noen måneder siden! Jeg virkelig elsker cardiganen! Den er laget av et strikkestoff og ermene er i velour. Dissse lange cardiganene er så stilige syns jeg! Jeg tror jeg kommer til å lage meg en i et tynt sort stoff og, som passer til litt mer. Denne blir litt tykkere og ligner mer på en jakke noen dager.

Hva syns dere forresten om bildene denne gangen? De er litt annerledes enn hva jeg pleier, og redigeringen er også ulik. Jeg må si jeg likte det veldig godt!

Om noen av dere som leser denne bloggen bor i Akershus/Oslo, så tar jeg også på meg syoppdrag! Send meg en mail på linda.jens1@live.no for dere som er interesserte!

#mote #fashion #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #byme #antrekk #dagensantrekk #outfit #dagensoutfit

Q/A - WHERE I BUY FABRIC, TUTORIALS AND MOREJeg fikk en kjempekoselig kommentar som jeg tenkte jeg kunne svare på i et innlegg for resten av dere som kanskje lurer også. Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg handler stoff, hvordan jeg klarer å sy, om jeg kan legge ut filmer osv, så nå skal dere få svar på det i dette innlegget. 

Kommentar fra "H":
Herlig blogg, du er tidenes insperasjonsbombe :) Du lager helt villt fine klær! Når du lager klær, hvor pleier du å kjøpe stoffet? Og om det er noe sted du anbefaler å kjøpe det for å gjøre det litt billigere? :) Og hvordan pleier du å gjøre det? Kunne du ha laget en video av at du lager noe plagg? Haha, får så lyst til å lage mine egne klær når jeg ser alt du legger ut, helt til jeg kommer på at jeg ikke aner hvordan... haha :D

For det første, TUSEN TAKK! Det er utrolig koselig at noen faktisk blir inspirert av det jeg gjør og legger ut her. Jeg elsker å sy og drømmen er selvfølgelig å bli en vellykket klesdesigner, så dette varmer virkelig hjertet mitt!

Alt stoff jeg bruker til å sy handler jeg på Stoff & Stil. Jeg som bor i nærheten av Oslo handler på S&S på Alnabru, men tidligere måtte vi dra helt til Drammen for å komme til den nærmeste. S&S er veldig rimelig i forhold til andre stoffbutikker jeg vet om i Oslo. Du får også kjøpt stoff fra S&S online på www.stoffogstil.no (For å se hvor Stoff & Stil ligger i forhold til hvor du bor, klikk her). Utenom Stoff & Stil har jeg også handlet mye stoff på Grønland i Oslo. Her handler jeg ikke så ofte lenger pga at jeg må ta tog for å dra dit, når jeg bare kan kjøre bil til Alnabru. Her ligger det 3 forskjellige stoffbutikker såvidt jeg vet, og disse er også veldig rimelige! De har veldig mye "jalla"stoffer der, men også veldig mye fint!

Når jeg skal sette meg ned for å sy må jeg først og fremst vite hva jeg skal sy meg, så enten har jeg allerede en idè om hva jeg vil lage eller så surfer jeg litt på nettet for å se på bloggere, magasiner eller online butikker for å bli litt inspirert. Når jeg har valgt ut hva jeg vil sy, så må jeg ha et mønster og som regel er det moren min som har laget det til meg, men i det siste har jeg begynt å lage mine egne mønstre selv. Så klipper jeg ut alle stoffbitene jeg trenger og syr alt sammen. (For dere som ikke kan lage mønster selv, så selger de mønster på Stoff & Stil, og de dyreste koster 55kr tror jeg. Du kan også laste ned mønster fra www.burdastyle.com, hvor de koster fra ca 6 dollar)

Når det kommer til å filme eller legge ut innlegg om hvordan man kan sy, så kommer jeg dessverre ikke til å gjøre det. Men for dere som er interessert i å lære så finnes det massevis av youtubekontoer om sying, DIY og diverse og det finnes også massevis av syblogger der ute! Videoen nede er fra Meesha Booh, en jeg følger på Youtube som ofte legger ut videoer av plagg hun syr!

Håper disse svarene var til hjelp for noen av dere, og hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre! :-)

#mote #spørsmål #svar #fashion #klesdesign #diy #sy #sydetselv #antrekk #inspirasjon

 

DIY Meesha

TODAY'S DETAILS /

GLITTER jewelries

Her er dagens detaljer! Jeg legger ut resten av antrekksbildene enten senere i kveld eller i morgen. I dag har jeg hatt på meg min nye by Linda Jensen cardigan og en by Linda Jensen kjole som jeg laget meg for noen måneder siden. Jeg elsker kjolen, men det blir liksom aldri til at jeg går med den! Uansett, dere får se bilder senere.

Ellers i dag tenkte jeg å sy enda mer. Jeg virkelig elsker å sy, og det er så og si det eneste jeg har i tankene mine om dagen! Det er så moro å kunne lage mine egne ting og bestemme helt selv hvordan det skal se ut! Det hender selvfølgelig jeg blir inspirert av andre kleskjeder, men jeg pleier som regel enten å ha min egen lille twist på plagget eller i et helt annet stoff.

Hva syns dere om at det nesten bare går i antrekk på bloggen? Er det noe annet dere ønsker å se mer av?

#mote #fashion #details #detaljer #antrekk #dagensoutfit #outfit #smykker #bylindajensen

DIY BY LINDA JENSEN LEATHER DETAILS

BY LINDA JENSEN sweater and leggings

I dag har jeg laget meg denne genseren! Jeg har tenkt på å lage en genser med skinndetaljer en stund nå, så nå har jeg endelig fått laget meg en! Jeg er veldig fornøyd med hvordan genseren ble og jeg syns stoffet på genseren passet perfekt med skinnet. Leggingsen begynte jeg på for noen dager siden, og jeg gjorde den ferdig i dag. Jeg elsker den, og den går vel til alt jeg har i klesskapet mitt. 

Bildene ble litt mørke i dag, men jeg rakk ikke ta noen bilder før det begynte å bli mørkt, så de ble som de ble. Hva syns du om bildene? 

#mote #fashion #diy #sy #sydetselv #kreativ #bylindajensen #antrekk #outfit #dagensoutfit

DIY BY LINDA JENSEN PEPLUM TOP AND LEGGINGS

BY LINDA JENSEN top and leggings

Hei dere. Her har dere litt bedre bilder av toppen og leggingsen jeg lagde meg for litt siden. Jeg ELSKER toppen! Peplum'en er perfekt og akkurat sånn jeg ville ha den. I midten av toppen har jeg et velourstoff med et blomstermønster på, kanskje litt vanskelig å se, men i riktig lys så er det en utrolig fin detalj. Leggingsen er jeg også veldig fornøyd med utenom at stoffet blir så vidt etter kort tid.

Mønsteret på toppen har moren min laget, mens jeg har laget peplum mønsteret og mønsteret til leggingsen. Stoffene er kjøpt på Stoff & Stil.

Jeg prøvde å ta noen bilder i dag av en cardigan og en ny bukse jeg har laget, men bildene ble ikke noe bra i det hele tatt så jeg får ta nye bilder en annen dag! Hva syns du om plaggene?

#mote #fashion #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #gjørdetselv

PREVIEW


I dag har jeg tatt  noen bilder av en topp og jeg bukse jeg nylig har sydd meg. Jeg rekker ikke å redigere og legge alt ut nå, så dere får resten av bildene senere. Jeg har sydd meg masse nytt i det siste som også snart skal tas bilde av så dere får se. Stay tuned.

#mote #bylindajensen #diy #fashion #gjørdetselv #sydetselv #sy #kreativ

DIY BY LINDA JENSEN - TODAY`S LOOK


BY LINDA JENSEN jacket, top and tights

Her er bedre bilder av jakken og tightsen jeg lagde meg for litt siden. I går lagde jeg også denne toppen. Toppen er laget av chiffon og med "skinn" detaljer ved halsen. Nå skal jeg fortsette å sy mer! Ha en fin dag <3

#mote #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #kreativ #stil

hits