IT'S BEEN A WHILE

Hei dere. Lenge siden jeg har blogget nå. Jeg har vært en del syk i det siste, så jeg har rett og slett bare ligget i sofaen og ikke orket å verken fikse meg eller gjøre noe annet. Så derfor har det ikke blitt noe blogging på meg på en stund. Jeg er frisk igjen nå, og venter bare på at været skal bli litt bedre så jeg får tatt bilder igjen!

Senere i dag skal jeg sy litt tenkte jeg. Jeg begynte på en cardigan for noen uker siden, men siden jeg har vært syk så har jeg ikke fortsatt på den. Den er en helt enkel sort lang cardigan, så ikke noe spesielt. Jeg prøver også å samle litt inspirasjon til vårgarderoben min nå som jeg snart må begynne på!

Hva har dere gjort i det siste?

#blogg #bylindajensen #foto #fotografi

VALENTINE'S DAY MAKEUP INSPIRASJON

DANNY LYNN

Jeg følger veldig mange sminke- og motekanaler på youtube, og i det siste har de fleste lagt ut èn eller flere videoer rettet til valentine. Det er veldig mange fine sminkevideoer jeg har sett, men disse to er favorittene mine! Hun har laget to videoer, en til dagtid og en til kveldstid, noe som er perfekt! Sminken til dagtid har fokus på leppestiften og hun har valgt en knallfarge, og på sminken til kvelden har hun fokus på øynene med en mørk smokey sminkelook med en dyp rødfarge.

Min favoritt og som jeg mest sannsynlig kommer til å gå med må bli daglooken! Jeg går jo alltid med eyeliner, og her kan jeg både ha eyeliner og knallrosa lepper! Jeg elsker det!

Hva syns du om disse to sminkelookene? Kommer du til å feire valentine i år?

#sminke #sminkelook #sminkevideo #inspirasjon #inspo #valentine #valentinesday

SPRING WANTIES

SPRING WANTIES / SWEATSHIRT

SPRING WANTIES / SWEATSHIRT by lindajensen featuring what to wear with snake print tops

 

SPRING WANTIES / LEGGINGS

SPRING WANTIES / LEGGINGS by lindajensen featuring what to wear with cotton pants

 

SPRING WANTIES / SKATER SKIRT

SPRING WANTIES / SKATER SKIRT by lindajensen featuring a what to wear with skater skirt

 

SPRING WANTIES / HIGHWAIST SHORTS

SPRING WANTIES / HIGHWAIST SHORTS by lindajensen featuring what to wear with pleated shorts

Her er noen av mine must haves til våren! Jeg skal begynne å planlegge nå hva jeg kommer til å lage meg til våren. Jeg kommer nok til å kjøpe meg noen ting og, men jeg vil helst sy så mye som mulig. Målet mitt er å bare ha by Linda Jensen i klesskapet, og jeg er allerede godt på vei med høst/vinter garderoben min. Så forhåpentligvis kommer jeg til å sy meg så mye at jeg ikke trenger å kjøpe meg noe i butikken (utenom basics).

#1 sweatshirts: Disse kan kombineres med så mye! De kan brukes over leggings og jeans, man kan ha de til både pencil skjørt og skater skjørt, og også til shortser. Så det er uendelig med variasjoner!

#2 leggings: Jeg elsker leggings og tights! Det er jo så komfortabelt å gå med, og det finnes jo så mange varianter av dem. Både "denim", skinn, mønster, og basics. Jeg syns det er så fint med både skjorter, topper, baggy singletter, sweatshirts og egentlig alle type overdeler til leggings! (så lenge de går over rumpa!)

#3 skater skirts: Jeg ELSKER skater skirts! Jeg syns dessverre ikke at jeg kler det så godt, men. Jeg syns iallefall det er veldig fint på andre, og det gjør et helt enkelt antrekk litt mer feminint og ikke altfor casual.

#4 highwaist shorts: Trenger jeg si noe her i det hele tatt? Hvem liker vel ikke highwaist shorts til vår og sommer? Det kommer nok til å være en hit i lang tid, og det er jo så fint! Kan kombineres med mye!

Hva syns du om mine wanties for våren?

#mote #vår #sommer #inspirasjon #collage

TODAY'S LOOK / KNIT + LEATHER

Her er dagens antrekk. Jeg elsker disse skinnbuksene fra Gina Tricot, men fy søren og de blir fort vide. Jeg tok på meg disse buskene rett før jeg tok bilder, og da jeg var ferdig med å ta bilder holdt de på å dette av meg. Det er så utrolig irriterende. Jeg har flere bukser som er som denne, og da ender det med at jeg nesten aldri går med dem. Jeg har veldig lyst til å bruke denne oftere og også på jobb, men da må jeg stå å dra på meg buksa hvert femte minutt.

Jeg elsker også disse skoene fra H&M, men siden jeg er så høy, så bruker jeg de nesten aldri. Det var en periode for noen år siden hvor jeg brukte de ganske mye! Det var et par ganger jeg holdt på å falle (hehe) da jeg tok disse bildene. De er UTROLIG vanskelig å gå med på grus. Heldigvis klarte jeg å holde meg oppreist. Det hadde vært noe om jeg hadde klart å falt i sølepytten ved siden av! hehe!

Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #antrekk #outfit #bylindajensen #dagensoutfit #inspirasjon #moteblogg

BLOG OF THE WEEK / HELALA

HELENA LAM

Her er ukens blogg. Jeg har bladd meg veldig langt ned på alle bloggene som ble påmeldt, og fant veldig fort ut at dette var min favoritt! Jeg må bare si at de andre bloggene også var veldig fine, og mange av dem leser jeg fast fra før av! Over til ukens blogg, Helena Lam er en 17 år gammel jente fra Asker som blogger blandt annet om hverdagen sin, mote og trening.

For det første, så blogger hun variert, men har også mye antrekk (det er den største grunnen til at jeg leser blogger)! Jeg liker også designet hennes veldig godt. Jeg er ikke så stor fan av de vanlige bloggdesignene, jeg liker heller de enkle som ikke har så mye farger og annet dilldall. Så denne bloggen falt i smak!  Bloggen er bred, noe som også er pluss hos meg, og bildene er store og av god kvalitet!

Jeg elsker stilen til Helena! Den er original med innslag av hva som er trendy og moderne! Jeg liker måten hun setter sammen antrekkene sine på, og jeg blir inspirert :-)

Selv om jeg ikke pleier å lese hverdagsbloggere, så liker jeg at Helena blogger om hverdagen sin i tillegg til mote. Jeg har skjønt at hvis en blogg skal være interessant og fortsette å holde på leserne sine, så må den også være litt personlig. Hun skriver heller ikke altfor mye i forhold til hvor mange bilder hun har, noe jeg syns er veldig bra. Jeg liker best å se på bilder, men jeg leser også (med mindre ikke teksten er 1 km lang), så dette liker jeg veldig godt!

Det var ukens blogg for denne gangen, kanskje det blir mer senere om det er interessant for dere! Rop ut om det er noe dere ønsker mer av! For å sjekke ut Helena's blogg, trykk her! :-)

#blogg #blogganbefaling #ukensblogg

TODAY'S LOOK / BLACK LEOPARD
Her er dagens antrekk! Jeg elsker stoffet på denne cardiganen. Jeg er ikke noe fan av leopard, men på grunn av fargen på denne så liker jeg den veldig godt! Jeg lagde meg den for noen år siden, og jeg finner dessverre ikke mer av stoffet der jeg kjøpte det.

Nå skal jeg straks dra hjem å sy litt tenkte jeg. Nå er så lenge siden så jeg må komme litt igang igjen! Ha en fin kveld, alle sammen! Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #inspirasjon #design #diy #sydetselv #sy #bylindajensen #kreativ #antrekk #outfit #stil

EARLY SPRING WANTS

DRESS here SWEATER here SHIRT here (ads)

JACKET here LEGGINGS here SKIRT here (ads)

PANTS here CARDIGAN here SWEATER here (ads)

Jeg er ikke så ofte innom Nelly og andre nettsider som selger klær, men innimellom trenger jeg litt inspirasjon. Jeg skal snart begynne på vårgarderoben min, og jeg kommer til å lage meg forskjellige tights, noen lange cardiganer, og ikke minst kjoler! Det er en stund siden jeg har laget meg en kjole, og til våren vil jeg lage meg noen hverdagslige kjoler som jeg både kan pynte opp til å ha på jobb, men også som jeg kan gå med enten boots eller sneakers til.

Jeg elsker den første kjolen! Den er så enkel som en kjole kan blir, men denne kan man både kombinere med boots og skinnjakke, men også med en blazer over, litt smykker og pumps. Voila, så ble ikke antrekket så hverdagslig allikevel. Det er veldig lurt å ha basics som denne kjolen i garderoben. Man kan variere utallige antrekk med den!

Hva syns du om plaggene? Hvilken er din favoritt?

#mote #klær #inspirasjon #nelly #vårgarderobe #vilha #wants

TODAY'S LOOK / BLUE


BY LINDA JENSEN sweater and tights

Her er dagens antrekk! Jeg tror jeg aldri har brukt denne genseren før. Jeg lagde den for noen år siden, men den er så plain at jeg aldri har likt den noe særlig. Siden genseren er så enkel, så syns jeg den passer perfekt med en skjorte under, gjerne også en med litt detaljer på kragen som denne skjorten har.

Hva syns du om dagens antrekk? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #antrekk #outfit #inspirasjon #bylindajensen #kreativ #sy #sydetselv #diy

NEW IN / BLUEJeg kjøpte meg en ny veske i januar fra Morris. Det er ikke en typisk "meg" veske, men jeg likte så godt fasongen på den. Jeg har hatt lyst på en sånn type veske i det siste, men jeg kjøper meg ALDRI vesker. Men da jeg fant denne til 99kr, så måtte den bare bli med. Jeg har tenkt på å skaffe meg en veske i en knallfarge eller noe lignende og jeg likte denne blåfargen veldig godt! Og som dere ser på bildet, så er den veldig godt brukt allerede. Jeg har en del hverdagsvesker, men når jeg først bruker èn, så er det den jeg bruker en god stund! 

Hva syns du om vesken? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#nytt #innkjøp #mote #veske #inspirasjon

FAVORITES @ INSTA

@ MEXIQUER@ MIMIIKON@ MODEJUNKIE@ THEFASHIONBYBEL

Her er noen av mine mange instagram favoritter. Jeg inne på Instagram flere ganger om dagen, og jeg elsker å bla nedover og se alle de nydelige bildene. Jeg følger både kjendiser, motebloggere, makeup artister og venner på instagram, men det går mest i mote som alltid. Og jeg elsker detaljbilder, noe det kryr av der.

Hva syns du om disse instagrammene? Er det noen du følger selv? Legg gjerne igjen noen instagrammer du selv følger, eller din egen. Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #instagram #inspirasjon

I WANTPhotos: MEXIQUER

Jeg vil ha disse plaggene! Mønsteret på den første jakken er awesome, og det samme gjelder med svarthvitt buksene! Dødskule plagg! Jeg elsker også cardiganen! Den ser så sinnsykt god ut, og jeg elsker mønsteret og at den er litt oversized! Jeg skrev et innlegg om denne bloggeren i begynnelsen da jeg lagde denne bloggen, men jeg syns hun fortjener ekstra mye oppmerksomhet rundt bloggen sin. Hun tar utrolig flotte bilder, og jeg forguder antrekkene hennes!

Det jeg liker ekstra godt med henne er at hun skriver på engelsk og. Det er så mange flotte utenlandske bloggere som kun skriver på sitt eget språk, og da fortsetter jeg som regel ikke å lese den. Selv om det er bilder jeg som regel ser på, så er det også fint å kunne lese hva hun skriver.

Hva syns du? Noen plagg du ville ha hatt selv?Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #inspirasjon #mexiquer #antrekk #wants #blogg

TWO IN ONE LOOKDa jeg tok antrekksbilder for noen dager siden, bestemte jeg meg for å ta bilder av enda et antrekk. Akkurat det samme, bare at jeg byttet ut buksene med et blyantskjørt. Det gjorde veldig stor forskjell og antrekket ble helt forandret og antrekket kunne brukes til forskjellige anledninger. Et antrekk kan man variere utrolig mye med å bare endre på småting. Feks, om du har på deg skinnjakke, t-skjorte, leggings, boots(flate) og noen smykker. Hvis du endrer skinnjakken til en blazer og bootsene til pumps, blir antrekket helt annerledes! Da ble det plutselig mer fest og ikke så veldig casual.

Jeg kommer til å prøve å lage flere innlegg som dette, med det jeg selv har i garderoben. Jeg har veldig mye av det samme, men farger og snitt kan endre på veldig my, som sagt. Hvilket antrekk er din favoritt? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #antrekk #outfit #stil #trend #inspirasjon #kreativ #bylindajensen #blogg

YESTERDAY'S LOOK / BLJ SEQUINS

Her er gårsdagens antrekk! Jeg elsker denne cardiganen kombinert med toppen. Hvis dere ser nøye på bildet, så ser dere at det er litt "ruglete" i stoffet på toppen. Det gjorde liksom det lille ekstra. Buksen jeg har på har jeg også sydd, forresten. Jeg vet ikke om jeg har lagt ut noen bilder av den ennå, men den ble ihvertfall laget i januar. Jeg liker den også veldig godt, men den blir veldig for vid! Etter en halvtimes bruk er den altfor stor, og jeg må dra den på meg hele tiden. Om dere ser nøye på bildene av buksen også, så er det de samme sømdetaljene på knærne som det er på denne buksen!

Hva syns dere om gårsdagens antrekk? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #inspirasjon #bylindajensen #diy #sydetselv #kreativ #stil #trend

1 TOP, 3 LOOKS


1/3 DOPE
1/3 HOT PINK
1/3 ROCK CHIC
Jeg elsker disse antrekkene! Med sånne enkle plagg som denne hvite crop toppen kan man variere antrekkene sine utrolig mye! I disse antrekkene er det bare toppen som går igjen, men antrekkene er helt forskjellig fra hverandre! Jeg valgte å få for et rocka antrekk, et mer feminint antrekk og et litt mer sporty chic antrekk som jeg føler er veldig på moten nå.

Om jeg skulle valgt en favoritt av disse måtte jeg ha gått for nr 2. Jeg syns det er så stilig og jeg elsker highwaist shorts. Dette antrekket passer perfekt til sommeren og kanskje til en mer spesiell anledning. Det antrekket jeg hadde valgt å gå med selv hadde nok blitt nr 3. Det er mer hverdagslig og jeg liker veldig godt den rocka stilen!

Hvilken er din favoritt? Liker dere disse type innleggene? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

Nå begynner jeg straks på jobb, men jeg har forhåndsstilt et innlegg av gårsdagens antrekk som kommer opp på bloggen senere. Imens jeg er på jobb, får dere andre ha en fin dag!

#mote #inspirasjon #antrekk #outfit #collage

TODAY'S PREVIEW / SEQUINSHer er preview av dagens antrekk! Jeg kommer til å legge ut hele antrekket i morgen!

Jeg må si jeg har begynt å bli veldig glad i denne sequin cardiganen min. Jeg lagde den i høst, men har bare brukt den èn gang. Jeg må begynne å bli flinkere på å variere antrekkene mine litt. Jeg går som regel med de samme variantene hele tiden, og velger sjeldent noe nytt. DET er noe jeg skal bli flinkere på. Ihvertfall siden jeg kommer til å sy meg mye nye plagg fremover. Jeg har en tendens til å favorisere de nyeste plaggene mine, og da blir de eldre sjeldent brukt.

#mote #antrekk #sniktitt #inspirasjon #bylindajensen #trend #stil #dagensantrekk #antrekk #outfit

I WANNA READ YOUR BLOG

Om noen av dere leste "20 fakta om meg", så har dere fått med dere at jeg elsker å lese blogger. Jeg leser som regel bare moteblogger, men også noen hverdagsblogger. Jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang med en "ukens blogg", siden jeg har veldig lyst til å finne enda flere blogger å lese. Jeg blir så glad da jeg finner en blogg jeg virkelig liker! Siden det er ukens blogg, kommer jeg også til å skrive litt om hva jeg syns om bloggen. Design, innhold, skrift og bilder har veeldig mye å si for meg!

Så hvis du ønsker å bli ukens blogg, så legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Om du ikke har blogg selv, men ønsker å anbefale en annen er det bare supert! Forhåpentligvis finner jeg noen gode blogger jeg kan bli fast leser av! Good luck!

(Skriv også gjerne hva bloggen din handler om)

#ukensleser #blogg #anbefaling #inspirasjon

TODAY´S LOOK / ALL BY LINDA JENSENBY LINDA JENSEN clothes GLITTER accessories

Her er dagens antrekk. Alle klærne har jeg laget selv og smykkene mine er fra Glitter. Jeg elsker dette halskjedet! Antrekket mitt er veldig enkelt og hverdagslig, men med smykkene og genseren så blir antrekket litt mer pyntet opp! 

Nå er det tilbake til The Originals, så dere får kose dere resten av kvelden! Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #fashion #diy #sydetselv #bylindajensen #outfit #antrekk #inspirasjon #kreativ 

PREVIEW / RHINESTONES

Her er en liten preview av dagens antrekk. Jeg rakk så vidt å redigere noen få bilder til dere før jeg løp ut døren. Jeg elsker dette halskjedet fra Glitter. Jeg kjøpte det rundt juletider for et år siden, men har nesten aldri brukt det. Jeg må få prøvd å få brukt litt av smykkene mine snart. Hvis jeg har tatt bilder med dem en dag, så ender det med at jeg tar de av igjen rett etterpå. Jeg syns det er så ork å måtte ha på smykker. Jeg syns samtidig det er kjempefint, og et smykke gjør mye med et antrekk, så jeg skal skjerpe meg!

Hva syns du om preview'en?

#mote #antrekk #outfit #inspirasjon

YESTERDAY'S LOOK / BLJ LEATHER JACKETBY LINDA JENSEN jacket BIKBOK shirt H&M leggings

Her er gårsdagens antrekk! Jeg har ikke fått tatt noen antrekksbilder i dag eller noe annet bloggrelatert, har bare ryddet og vasket leiligheten i hele dag (jeg er rotete, som sagt). I morgen tenkte jeg å sy litt mer og forhåpentligvis blir jeg ferdig så jeg rekker å ta bilder til bloggen i morgen. 

Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #antrekk #diy #bylindajensen #outfit #dagensoutfit #sydetselv #sy #kreativ #fashion

20 THINGS YOU DIDN'T KNOW ABOUT ME

1. Jeg hater å være høy. Jeg har alltid ønsket at jeg var lavere enn det jeg er. Hvis jeg går i hæler føler jeg meg kjempehøy i forhold til alle andre.

2. Jeg har vært med på to sykonkurranser. Og kom til finalen begge gangene. Det var Sømsenteret i Oslo som arrangerte konkurransen, og jeg gikk på barneskolen den første gangen og i 8.klasse (tror jeg) den andre gangen.

3. Jeg har alltid hatt lyst til å bli klesdesigner. Jeg har designet klær siden jeg var liten og moren min har alltid sydd klær til meg.

4. Jeg er ikke ryddig. Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, men jeg er ikke noe flink til å holde det ryddig selv.

5. En genser jeg gav bort i en giveaway for noen år siden havnet på teenvogue.com!

6. Jeg har blogget av og på siden 2009. Jeg lagde min første blogg på blogg.no og la ut massevis av designtegninger!

7. Jeg har slitt mye med sosial angst. Det er veeeldig borte nå, men jeg slet utrolig mye gjennom hele ungdomsskolen og videregående, og det gjorde til slutt at jeg ikke fullførte skolen.

8. Jeg leser blogger dagen lang. Jeg følger over 100 blogger på bloglovin, og det er også en del bloggere utenom som jeg leser.  Jeg elsker å se andres antrekk og hvordan de setter sammen antrekkene sine. Jeg blir mest inspirert av bloggere.

9. Det er mye jeg har lyst til å gå med, men som jeg ikke tør å bruke. Det er utrolig mange ting jeg syns er kjempekult, men som jeg ikke tør å gå med fordi det kanskje ikke er det alle andre går med. Jeg liker å skille meg ut, men ikke altfor mye.

10. Jeg har sydd i ca 3 år. Jeg hatet å sy før, og ville bare at mamma skulle sy klær til meg. Men jeg elsket å designe klær.

11. Jeg er utrolig lat. Jeg har så lyst til å ha lyst til å trene (setningen er riktig), men jeg er så lat og gidder bare ikke. Jeg skal prøve å endre på det i år!

12. Jeg tenker konstant på klær eller på hva jeg skal sy. Det er rett og slett mote som tankene mine består av.

13. Jeg må ha på vekkerklokke minst 1 time før jeg egentlig må stå opp. Jeg klarer bare ikke å våkne med en gang av alarmen min. Den pleier som regel å slumre hvert 9 minutt i 1 og en halv time før jeg står opp.

14. Jeg er ikke noe glad i søtsaker. Utenom brus. Men jeg er ikke noe glad i godteri, kaker eller is. Noen unntak fins, men det er sjeldent.

15. Jeg har en kattepus som heter Monsi. Jeg hater katter, men Monsi er den beste som fins <3

16. Jeg går ALDRI uten eyelineren min. Jeg går heller uten sminke, enn å ikke ha eyeliner. Det skjer bare ikke.

17. Jeg jobber på Glitter og elsker å være selger. Jeg elsker å selge og snakke med kunder! Jeg hadde ikke trodd jeg kunne jobbet som selger pga angsten, men jeg elsker det!

18. Jeg har hatt èn kjæreste. Som jeg er sammen med nå <3

19. Jeg har ikke klipt håret mitt på over 1 år. Noe som sikkert syns på bildene mine, hehe. Jeg har planer om å klippe VELDIG mye av håret mitt snart, men drøyer det så lenge som mulig.

20. Jeg er ekstremt mørkeredd. Jeg syns det er skikkelig ubehagelig å være alene hjemme på kvelden. Hvis kjæresten min ikke er hjemme på kvelden og jeg skal legge meg, så lar jeg heller lysene være på, enn å skru de av.

 

Dette var 20 kanskje kjedelige og uinteressante fakta om meg, men jeg har lyst til å bli litt mer personlig på bloggen. Hvis det er noe annet dere skulle ha lurt på så er det bare å spørre meg! Enten om det er i kommentarfeltet eller på mail.

#fakta #ommeg #blogg

DIY BY LINDA JENSEN LEATHER JACKET

BY LINDA JENSEN leather jacket

Her er den nye skinnjakken jeg har sydd meg! Jeg ELSKER den! Det er "skinn" på ermene og vanlig sort kåpestoff på kroppen. Jeg har også laget litt bikerinspirerte detaljer på skuldrene som dere ser, og jeg er så fornøyd! Hva syns du?

Flere bilder av dagens antrekk kommer i morgen! Ha en fin kveld alle sammen!

#bylindajensen #skinnjakke #antrekk #outfit #dagensoutfit #sy #mote #sydetselv #kreativ

NELLY FAVORITES

nummer 1 / nummer 2 / nummer 3 / nummer 4 (ads)

nummer 5 / nummer 6 / nummer 7 / nummer 8 (ads)

nummer 9 / nummer 10 / nummer 11 / nummer 12 (ads)

Jeg elsker disse plaggene fra Nelly. Jeg tror jeg scrollet meg ned ca 80 sider på siste nytt, og det var dette jeg likte best! Jeg elsker de enkle genserne og tskjortene med tekst på, og kjolene syntes jeg var dødsfine! De er veldig enkle, og kan brukes både til hverdags og fest. En denimskjorte har jeg enda ikke skaffet meg, så det må jeg få laget meg snart! Tror det skal være et av målene mine til våren/sommeren.

#mote #nelly #trend #antrekk #fashion #inspirasjon

Følg meg på Instagram HER!

JANUARY FAVS

Pictures from the last month

Da var vi i februar! Har satt sammen en liten collage av hva jeg har blogget om i januar. Denne måneden har jeg fått sydd meg veldig mye, og noe som topper listen er to bukser, den lange cardiganen min og peplumtoppen! Jeg elsker disse plaggene! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med skinnjakken min, så den får dere se bilder av snart!

I denne måneden håper jeg på å få sydd meg et par jakker til! Og kanskje også begynne på litt vårplagg! Stay tuned!

#recap #januar #blogg #mote #diy #bylindajensen #sy #antrekk

IT's MY BIRTHDAY

22. Happy birthday to me <3

hits