TODAY'S LOOK / NEW BY LINDA JENSEN PATTERNED DRESS

BY LINDA JENSEN dress

Her er den nye kjolen min! Jeg ELSKER den. Stoffet skulle jeg egentlig bruke til en cardigan, men jeg syns det var perfekt til denne kjolen!  Jeg skulle egentlig lage kjolen hel bak, men klarte å feilberegne litt hvor mye stoff jeg hadde, så da ble det bar rygg istedet! Jeg syns det ble kjempekult, og jeg elsker jo sånne detaljer. Jeg skulle gjerne hatt hele ryggen bar, men jeg må ha på bh og det styggeste som finnes er bh som syns da du har bar rygg! (Never mind håret mitt forresten. Vet ikke hva som skjedde, hehe.)

Jeg har allerede planlagt mange flere kjoler jeg skal lage, og jeg gleder meg til de blir ferdig! Ha en fortsatt superflott dag alle sammen <3

#mote #bylindajensen #sy #kreativ #sydetselv #diy #antrekk #dagensoutfit #outfit #moteblogg

MARCH LOOKBOOK
MARCH lookbook

Hei dere. Jeg skal snart ut å ta litt bilder av kjolen jeg hadde på meg i går. Jeg rakk ikke ta bilder av den før kinoen, så det får bli i dag i stedet. I mellomtiden får dere antrekkene mine for mars. Jeg ser det har blitt litt mer vårstemning ihvertfall på noen av antrekkene. Jeg elsker denne tiden hvor jeg kan blande høst og vårmote sammen!

Hvilke(t) antrekk likte du best? Ha en fin dag <3

#mote #lookbook #bylindajensen #sy #diy #kreativ #moteblogg #outfit #stil #dagensoutfit

(DIY) BY LINDA JENSEN MUSCLE TANK + SKATER SKIRT

BY LINDA JENSEN skirt and top GLITTER necklace and rings

For noen dager siden lagde jeg meg dette skjørtet og denne toppen. Jeg elsker sånne topper! De passer både til bukser, shortser og skjørt, og du kan ha de til hverdags, men også pynte de opp til fest. Jeg liker veldig godt sånne enkle plagg som kan brukes til mye. Jeg elsker mønsteret på skjørtet, og siden jeg ikke går med så mye mønster fra før av, er det på tide med litt mønster til sommeren!

Nå skal jeg straks på kino med jobben, og til anledningen lagde jeg meg en supersøt sommerkjole i mønster(!). Jeg legger ut bilder av den senere.

Ha en fin dag alle sammen <3

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #lookbook #sommer #vår #stil #bylindajensen #sy #sydetselv #kreativ #diy

TODAY'S LOOK / ALL BY LINDA JENSEN

BY LINDA JENSEN cardigan, top and shorts

Hei dere! For et nydelig vær det er ute! Da jeg skulle ta bilder av denne toppen jeg lagde meg i går fant jeg fort ut at jeg verken trengte strømpebukse eller cardigan. Jeg elsker mønsteret på denne toppen. Perfekt til sommeren. Nå er det snart grillings, så dere får kose dere resten av dagen <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #sommer #vår #stil #diy #sy #sydetselv

EVERYDAY BRAIDHei dere! Tenkte å vise dere min superenkle frisyre som jeg går med for tiden. Jeg elsker å ha håret mitt i en hestehale da jeg er hjemme og ikke skal noe spesielt, men i det siste har jeg begynt å flette håret mitt nesten hver dag (spesielt de dagene jeg ikke har vasket håret, hehe).

Jeg syns fransk flette er veldig stilig, men jeg klarer bare å flette den omvendt på meg selv. Jeg syns faktisk denne fletten er enda finere, og gjør seg litt mer enn den vanlige fletten. Den er super enkel, og det eneste du gjør er å flette under istedenfor over.

Ha en fortsatt fin kveld <3

#hår #stil #hårfrisyre #frisyre #flette

TODAY'S LOOK / GREY

NEW IN / FLATFORMSYndlingsbootsene mine har blitt ødelagt! Jeg kjøpte dem tidligere i år, og allerede nå hadde sålen på hælen blitt ødelagt og begynt å falle fra hverandre. Jeg fikk byttet de til disse "converse" skoene med ektra såler. Jeg elsker dem, og har hatt lyst på sånne sko lenge, men jeg har aldri kjøpt meg dem. Så nå er det byebye boots og hello spring!

Nå er jeg hjemme hos mamma for å få sydd litt. Jeg driver å skal sy meg et par muscle tanks til sommeren, og noen av dem har jeg planer om å enten male på eller printe på. Følg med videre for bilder!

#mote #nytt #innkjøp #sko #flatforms

TODAY'S LOOK / TUESDAY

Hei dere! For et nydelig vær det er ute! Jeg har funnet frem litt vår og sommerklær jeg hadde lagt bort for vinteren, og jeg gleder meg allerde til å bruke de! Jeg kommer også til å sy meg litt vårklær med litt farger fremover. Ble litt deprimert for noen dager siden da jeg skulle finne ut hva jeg skulle ha på meg. Farderoben min går som regel i sorte eller mørke klær. Nei, nå er det på tide med litt farger!

Dagens antrekk består av skinnjakke, sorte jeans fra Dr Denim (favorittene), en enkel topp og et sommerlig kjede fra Glitter. Nå har jeg nettopp begynt på jobb, så dere får kose dere masse ute i det fine været!

Ha en super dag alle sammen <3

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #foto

FLOWER CROWNSGLITTER blomsterkranser (fra 129kr)

Jeg elsker de nye blomsterkransene til Glitter! Dette er tre av de nye kransene vi har fått til sommeren, og de har blitt veldig populære! Vi har både store, som den rosa, og litt enklere for de som syns det kan bli litt mye. Jeg liker veldig godt de enkle kransene, og de passer perfekt til hverdags med en jeansshorts og en løs tskjorte med print feks. Den er også veldig fin til litt finere anledninger som feks bryllup.

Hva syns du om blomsterkransene? Har du skaffet deg en til sommeren? Følg Glitter på bloggen deres her og instagram @glitternorge!

#mote #tilbehør #accessories #blomster #blomsterkrans #trend #vårtrend #spring #inspirasjon #glitter

TODAY'S LOOK / LILAC SKIRTBY LINDA JENSEN cardigan & top GLITTER necklace & rings

Her er dagens antrekk! Jeg føler hele garderoben min er svart, så jeg prøvde å finne frem litt vår og sommerklær. Jeg elsker disse enkle blyantskjørtene (som dere sikkert har skjønt) og jeg likte det veldig godt med hvitt og svart. Halskjedet pynter opp antrekket litt, men jeg gikk med boots til for å ikke bli alt for pyntet. Hva syns du om dagens antrekk?

Nå er jeg straks på Stoff & Stil for å handle inn litt mer stoff! Jeg har planer om å lage meg en hvit skinnjakke snart! Viser dere bilder senere.

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #diy #kreativ #bylindajensen #sy #sydetselv

SPRING TREND / BOHEM

earrings 49,90-79,90 kr

Necklace 129 kr, earrings 79,90 kr

necklace 199 kr

earrings 49,90-79,90kr

necklace 199 kr / ALL JEWELRIES FROM GLITTER

Nå har vi fått igjen Bohemian trenden på Glitter! Disse smykkene er perfekte til sommeren! Masse fine farger! Det går mye i turkis, orange, gull og sølv. Jeg tok litt bilder av favorittene mine som vi har fått i butikk nå. Jeg ELSKER det store sølvsmykket. Det kommer til å bli så fint til både kjoler og også jeansshorts + en enkel topp til.

Hva syns dere om smykkene? Gå innom din nærmeste Glitterbutikk for å se alle nyhetene. Dere kan også sjekke ut Glitter sin blogg her og instagrammen her. Der legger de ut bilder av nyheter og måter å style produktene på!

Ha en superfin dag <3

#mote #tilbehør #smykker #glitter #glitternorge #nyhet #bohemtrend #trend

YESTERDAY'S LOOK / @ WORK

BY LINDA JENSEN skirt GLITTER jewelries

Her er gårsdagens antrekk! Jeg rakk ikke legge det ut før jeg dro på jobb i går, så det kommer litt sent. Jeg har laget meg enda et nytt skjørt! Jeg kjøpte meg dette mønstrete stoffet som rest, og hadde ikke helt funnet ut av hva jeg skulle lage. Jeg ble veldig fornøyd med skjørtet!

Jeg tok en del nye bilder fra Glitter i går. Vi har fått mange nydelige blomsterkranser, så jeg viser dere bilder av disse senere.

Ha en fortsatt fin dag <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #inspo #inspirasjon #bylindajensen #diy #sydetselv #sy

NEW IN / CANDY FLOSS

DEPEND gellack

Helt siden jeg prøvde ut gellack for over 1 år siden, er dette det eneste jeg har brukt! Jeg kommer nok aldri til å gå tilbake til vanlig neglelakk igjen. Jeg er veldig glad i de knall rosa fargene, men denne gangen valgte jeg å gå for en lyyyys rosa. Denne er så nydelig, og ser nesten hvit ut på neglene!

Anbefaler alle som elsker neglelakk å prøve ut gellack!

Ha en superfin søndag alle sammen <3

#mote #neglelakk #gellack #innkjøp

DIY BY LINDA JENSEN / LEOPARD SKIRT AND WHITE TOP

BY LINDA JENSEN skirt and top

Her er to nye plagg jeg har sydd meg! Jeg brukt dette hvite "ruglete" stoffet til toppen og leopardstoffet til skjørtet! Jeg elsker antrekket, men toppen ble litt vid (har ikke stryket den ennå, hehe). Følg med videre på tutorial på dette skjørtet!

#mote #bylindajensen #diy #kreativ #sy #sydetselv #antrekk #outfit #dagensoutfit

HOW I EDIT MY PHOTOS

nr 1. www.pixlr.com (velg express) nr 2. browse for å åpne bilde nr 3. velg bilde nr 4. adjustment (for å endre kontraster)

nr 5. endre contrast og brightness (apply) nr 6. effect nr 7. bla videre til "josh" (apply) nr 8. save for å lagre bildet (jeg endrer quality til 100)

1. uredigert  2. Endret kontraster  3. Endret kontraster + effekten "josh"  4. Endret kontraster + "melissa"

Hei dere! Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg redigerte bildene mine, og om jeg redigerte likt hver gang.

Jeg redigerer alltid bildene mine, men det er bare farger og kontraster jeg redigerer. Jeg pleier som regel å redigere det lyse litt lysere og det mørke litt mørkere, så det skal bli sterkere kontraster. Det hender også jeg slenger på litt effekter, ihvertfall i det siste.

Før redigerte jeg alltid bildene mine i photoshop. Der endret jeg bare på Curves og gjorde bildet sterkere. Nå har jeg ikke samme pc lenger med photoshop, så nå redigerer jeg alle bildene mine i enten pixlr eller picmonkey. Disse to er gratis og fungerer supert for meg.

I pixlr redigerer jeg på contrast og legger på effekt. Der bruker jeg som regel "josh", og det er de bildene jeg har hatt som er litt blåaktig. Ellers bytter jeg på med forskjellige effekter som ligger på den siden. For å sette sammen bildene mine i collager, redigerer jeg dem i picmonkey. Denne brukte jeg veldig mye før, og der kan du også legge til effekter og endre kontrast blant annet.

Er dette noen programmer dere bruker selv? Om dere vet om noen andre, så anbefal meg gjerne! Ha en god kveld alle sammen <3

TODAY'S LOOK / PONYTAILBY LINDA JENSEN cardigan DR DENIM jeans GLITTER jewelries CUBUS top

Her er dagens antrekk! I dag har jeg også tatt litt bilder av et skjørt og en topp jeg har sydd. Det kommer en liten tutorial på dette skjørtet om noen dager! Legger ut bilder av skjørtet og toppen i morgen.

Jeg elsker forresten disse ringene fra Glitter! Vi har fått inn masse pakker med både tre og fler ringer i et sett. Jeg syns det er så kult med litt tykke og tynne ringer blandet sammen! Jeg ELSKER også forresten den nye buksen min fra Dr Denim. Det er den mest behageligste buksen jeg noen gang har eid! Jeg kommer garantert til å kjøpe meg fler av disse!

Hva syns du om dagens antrekk?

#mote #antrekk #dagensoutfit #bylindajensen #diy #kreativ #sy #sydetselv

NEWS @ GLITTERGLITTER / Turkis kjede (149kr) Armbånd (fra 79,90kr)

Hei dere! Jeg tok med meg kameraet mitt på jobb i går for å ta litt bilder av nyhetene vi har fått inn! Vi har nettopp fått en ny Bohemian trend som passer perfekt til sommeren! Det er endel smykker der i "tre" og i masse fine farger! Jeg forelsket meg i dette store turkise halskjedet! Er det ikke nydelig? Det er enda finere i virkeligheten! Det kommer til å passe perfekt til en søt, hvit sommerkjole!

Jeg tenkte å begynne å ta med meg kameraet mitt da jeg har vakt for å ta enda flere bilder til dere, men i mellomtiden kan dere se nyhetene våres på Glitter sin blogg, og også på instagram @GlitterNorge!

Hva syns du om smykket?

#mote #smykker #tilbehør #glitter

UNBLOGGED OUTFIT / FEBRUARYBY LINDA JENSEN cardigan GLITTER necklace

Her er et antrekk jeg helt har glemt å poste! Jeg elsker denne cardiganen med alle paljettene, og jeg syns det passer perfekt til den hvite toppen med et blyantskjørt. Blyantskjørt må være en av favorittene i garderoben min, og jeg har ikke peiling på hvor mange jeg har nå. Jeg vet at jeg har kjøpt meg utrolig mange, og jeg har også laget meg veldig mange!

I dag har det kommet så mye snø, og jjeg hadde litt dårlig tid før jobb, så det får holde med dette antrekksbildet i dag. Jeg kommer snart med en liten tutorial som mange av dere har ønsket, så følg med på bloggen videre! (savner btw det lange håret mitt!!!!)

Ha en fin dag <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #stil #bylindajensen #kreativ #diy #sy #sydetselv

WORK IN PROGRESS / LEATHER LEGGINGSWORK IN PROGRESS / BY LINDA JENSEN

Her er noen bilder av en skinntights jeg driver med! Jeg skal prøve å ta litt fler bilder da jeg faktisk syr plagget, og det er kanskje litt interessant for dere også? Mønsteret på denne tightsen har jeg laget selv, og ettersom hva jeg ønsker å lage av detaljer har jeg delt opp mønsteret i flere biter. På denne tightsen har jeg sømmer ved knærne, og jeg skal også sy på glidelås på hver side av anklene som en ekstra liten detalj.

#mote #bylindajensen #diy #sy #skinn #skinnbukse #gjørdetselv #sy

TODAY'S LOOK / STUDDED LACE

BY LINDA JENSEN cardigan and leggings GLITTER jewelries

Her er dagens antrekk! Jeg elsker denne jakken! Jeg må ha den brettet opp i ermene, ellers blir den litt stor syns jeg. Jeg kunne ha lagt den inn mer, men jeg er rett og slett for lat, hehe!

Nå sitter jeg hjemme og syr! Jeg begynte på en skinnbukse/tights i går som jeg kommer til å legge ut litt bilder av snart, og jeg begynte også på en veldig enkel hvit, gjennomsiktig topp/genser. Jeg legger ut bilder av alt da det er ferdig!

Ha en fin dag alle sammen <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #sy #sydetselv #kreativ #diy #gjørdetselv

ANY QUESTIONS?

Pictures taken yesterday

Hei dere. Jeg ser det er en del nye som titter innom her, og jeg tenkte det da passer seg med en liten spørsmålsrunde. Jeg vet det er mange som har spurt meg om ting angående sying, men hvis det er noe du lurer på nå eller vil vite for å bli litt bedre kjent med meg, så er det bare å spørre!

Ha en fin dag alle sammen <3

NEW IN / FABRICS


STOFF & STIL / fabrics

På fredag dro jeg til Stoff & Stil for å kjøpe mer stoff! Vi har utrolig mye stoff hjemme, men jeg vil liksom alltid ha noe nytt! Med nytt stoff blir jeg mer motivert til å sy enda mer, men jeg må også bli flinkere til å faktisk bruke opp det stoffet jeg kjøper før jeg drar på ny shoppingrunde.

Jeg kjøpte med meg 2,5 meter med jukseskinn. Dette er veldig mykt og er det samme stoffet som er brukt på dette skjørtet. Det passer super til shorts, skjørt og topper, og jeg bruker det også mye til detaljer på plagg. Det lilla stoffet er egentlig et møbelstoff, men jeg har tenkt til å lage meg en bikerjakke/blazerjakke av dette. Lilla er favorittfargen min, og jeg elsket mønsteret! Leopard stoffet kommer jeg til å lage meg et enkelt skjørt av, regner jeg med, og det andre mønstrete stoffet skal jeg lage meg en skjorte av! De to siste hvite stoffene kommer jeg til å lage enkle topper/tskjorter av, med litt enkle detaljer som passer fint til vår og sommer.

Jeg tenkte forresten å lage en bitteliten tutorial på hvordan jeg lager enkle blyantskjørt, så rop ut om dere er interesserte i det!

#mote #klesdesign #bylindajensen #byme #kreativ #inspirasjon #diy #gjørdetselv #stoff #sying #sy

LOOK #2 / DIY PATTERNED SKIRT AND LEATHER CLUTCH

BY LINDA JENSEN top, skirt and clutch

Her er skjørt nr 2 og clutch nr 2 jeg lagde meg forrige uke. Jeg er veldig fornøyd med disse også! Clutchen er veldig enkel og passer til alt. Jeg syns blyantskjørt passer så godt til rocka stil og jeg syns dette mønsteret var perfekt! Egentlig kjøpte jeg dette stoffet pluss to til for å lage tights, men jeg ombestemte meg. Jeg liker det helst mørkt på bena, men mot våren og sommeren må jeg lære meg til å gå med litt lysere klær!

Hva syns du?

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #lookbook #bylindajensen #kreativ #sydetselv #sy #diy #gjørdetselv

INSPIRATION / KNITTING

Cropped Knit Inspiration

Som de fleste av dere sikkert vet så syr jeg og designer klær selv. Det jeg syns er så kjipt er at jeg ikke har fått laget meg strikkegensere! Det er en så stor del av moten, og jeg kan lage alt annet! Men det har liksom manglet at jeg ikke kunne strikke. Nå har jeg endelig begynt på en strikkegenser, og den er ca halvveis ferdig. Jeg begynte fredag kveld og har så og si strikket siden da. Det er utrolig morsomt, og nå kan jeg endelig lage meg strikkegensere også!

Genseren jeg strikker er veeldig enkel og jeg valgte å strikke den kort. Rett og slett fordi jeg ikke orket å begynne på en lang strikkegenser som første forsøk! Jeg håper jeg blir fornøyd med den da jeg blir ferdig, og jeg kommer til å vise dere bilder av den senere!

Ha en fin dag alle sammen <3

#mote #fashion #strikk #knit #strikking #diy #kreativ #bylindajensen

GOLD / SILVER

GLITTER silver necklace, ring and bracelet BOUGHT IN SWEDEN gold bracelets

Her er litt nye smykker jeg har kjøpt meg i det siste. Sølvsmykkene er fra Glitter og de kjøpte jeg på salg januar da de var på "5 for 50" tilbud. Jeg ventet til disse smykkene kom på salg før jeg kjøpte dem. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg syns om halskjedet, jeg er ikke superfan av den store kulen i midten, men jeg tenkte at jeg kanskje kunne endret det selv.

Gullsmykkene kjøpte jeg i en liten smykkebutikk i Sverige hvor jeg pleier å handle litt. De har alltid kjempebra tilbud. Denne gangen var tilbudet "alle smykker 20kr", så da måtte jeg slå til. Jeg har aldri eid noe særlig smykker i gull, og denne våren har vi fått inn så mye fint i både gull og roségull, så jeg har planlagt å kjøpe meg en del av det mot sommeren. Da er det også greit med litt tilbuder!

Nå har Glitter forresten 30% på alle halskjeder og 30% på alle vesker, så løp og kjøp! Vi har fått inn utrolig mange fine halslenker i forskjellige størrelser og disse er perfekte å blande med hverandre for å lage sitt eget statement smykke!

#mote #smykker #innkjøp #nytt #halskjede #armbånd #sølv #gull #glitter

LOOK / DIY LEATHER SKIRT AND STUDDED CLUTCHBY LINDA JENSEN skirt and clutch GLITTER necklace and rings

Her er bilder av skinnskjørtet og clutchen jeg lagde meg for noen dager siden. Jeg ELSKER det. Jeg syns clutchen er helt nydelig, og jeg elsker fargen på den. Naglene gjør det lille ekstra uten at det blir for mye.

Nå begynner jeg på jobb! Kos dere resten av dagen og nyt det deilige været!

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #kreativ #gjørdetselv #sy #sydetselv

NEW HAIREtter to ganger hos frisøren ser jeg slik ut! Jeg vil ha det mørkt i bunn og lysere i lengdene. Jeg klippet også bort ca 10 cm for 3 uker siden, noe jeg gruet meg lenge til, hehe. Det ser litt gulaktig ut nå, siden jeg er veldig gyllen i håret så jeg må få skaffet meg en god sølvshampo! Om noen av dere har noen tips til gode sølvshampoer er det bare å si ifra! Jeg har tidligere brukt en fra Sverige som jeg likte veldig godt, men jeg husker ikke hva den heter.

Hva syns du om fargen?

#hår #hair #blogg #frisør #blond #ombre

NEW IN - BY LINDA JENSENBY LINDA JENSEN

Hei dere! Jeg har ikke sydd meg noe nytt på en stund, så i går måtte jeg bare få sydd meg noe! Det endte med to skjørt og to vesker! Det er første gang jeg har laget vesker, så jeg er superfornøyd med de! Jeg håper å få laget litt mer avanserte vesker senere, men jeg syns disse to var en god start! Jeg har sydd på nagler for hånd som jeg kjøpte fra Ebay i fjor. Endelig får jeg bruk for dem! Jeg kommer også til å kjøpe meg lenker og sy på to enkle ringer på sidene av vesken. Jeg syns det er så slitsomt å måtte holde i vesken hele tiden, men i mellomtiden får det bare gå.

De to skjørtene jeg har sydd meg er helt enkle pencil skjørt. Det er skinn skulle egentlig være assymetrisk, men resultatet ble ikke noe særlig så jeg kuttet det av og la det opp likt. Glidelåsen er bare som pynt og den har jeg bare sydd på skjørtet etter det var ferdig!

Hva syns du?

#mote #nytt #bylindajensen #kreativ #sy #sydetselv #diy #madebyme

YESTERDAY'S LOOK / BY LINDA JENSEN LONG CARDIGANBY LINDA JENSEN cardigan and top

Her er gårsdagens antrekk, og også den nye cardiganen jeg har laget. Jeg liker den veldig godt! Selv om den er utrolig enkel så passer den så godt til mange forskjellige antrekk! Beklager bildekvaliteten, men når det er så grått ute som det er nå pluss at det blåser en del ute så er dette det beste jeg får.

Jeg har også forresten klippet meg og farget håret. Mot våren og sommeren vil jeg ha lysere hår igjen! Jeg skal ikke gå for den HELT blonde looken, men jeg vil ha ombre med litt naturlig ettervekst og lysere i lengdene. Dette er ikke det ferdige resultatet! Det skal bli mye lysere! Jeg har også klippet en god del, litt over 10 centimeter!

Hva syns dere?

#mote #fashion #bylindajensen #sy #sydetselv #diy #kreativ #antrekk #outfit #dagenantrekk #hår

TODAY'S LOOK / PREVIEWEn liten smakebit av dagens antrekk. Resten kommer i morgen.

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3

#mote #antrekk #bylindajensen #diy #sy #outfit

MY FEBRUARYPictures from the last month

#bylindajensen #collage #februar #blogg

hits