DIY BY LINDA JENSEN / TWIN SET


BY LINDA JENSEN twin set

Hei dere! I går lagde jeg meg dette settet. Toppen ble veldig mye kortere enn planlagt, men jeg er fortsatt fornøyd. Jeg elsker fargen og printet på stoffet, syns det er utrolig kult med sånt mønster til sommeren.

Hva syns du? Ha en fin dag <3

#mote #bylindajensen #diy #kreativ #sy #twinset #trend

GLITTER HÅRGUIDE / FISHTAIL BRAID
GLITTER flowers

I forbindelse med lanseringen av den 3. hårguiden til Glitter har jeg testet ut noen frisyrer og produkter fra hårguiden deres! Den nye hårguiden kommer denne gangen i et større format, og med 16 nye, raske og superfine frisyrer man lett kan lage selv hjemme! Hårguiden er helt gratis og kan hentes hos din nærmeste Glitterbutikk! Denne gangen har de også samarbeidet med den svenske bloggeren, Fanny Lyckman, som kommer til å legge ut en ny hårvideo med produkter fra Glitter hver uke i 5 uker. Disse videoene kan du enten se på bloggen til Fanny eller på www.Glitter.no!

Glitter har også en youtube-konto hvor de legger ut film av hver frisyre i hårguiden! Sjekk den ut her!

Her er to av de andre frisyrene jeg har prøvd meg på. Den første kan dere se HER! I begge frisyrene har jeg på meg rett løshår (249kr) og 2 pakker med blomsterspenner (79,90kr). Jeg har ikke prøvd fiskebeinsflette før og jeg har heller aldri likt det noe særlig, men jeg syns dette ble veldig fint! Og veldig søtt med blomstene til! Denne frisyren er jo perfekt til sommere. I den siste frisyren har jeg også brukt en hårlasso. Jeg fikk ikke til denne frisyren kjempegodt, men den er egentlig utrolig fin! Det eneste du trenger er små gummistrikker (19,90 hos Glitter) og litt pynt om du ønsker det. 

Disse to frisyrene er kjempeenkle å lage selv og det tok meg ikke mer en 5 minutter!

Hva syns du om frisyrene? De to siste kommer snart!

PREVIEWGLITTER flowers

Hei dere! Jeg har nettopp vært ute og tatt litt bilder av noen frisyrer i forbindelse med den nye hårguiden til Glitter! Jeg har prøvd meg på 4 forskjellige frisyrer som jeg skal vise dere senere. Her er en liten preview av den første. Jeg rekker ikke å gå igjennom eller redigere noen av bildene nå, så et nytt innlegg om hårguiden kommer i morgen! Nå skal jeg på jobb!

Ha en superfin dag i det fine været <3

#mote #hår #glitter #glitterhaireverywhere #hårguide #moteblogg

GLITTER HÅRGUIDE VOL. 3 / HÅRSKYGGEGLITTER accessories

I forbindelse med lanseringen av den 3. hårguiden til Glitter har jeg testet ut noen frisyrer og produkter fra hårguiden deres! Den nye hårguiden kommer denne gangen i et større format, og med 16 nye, raske og superfine frisyrer man lett kan lage selv hjemme! Hårguiden er helt gratis og kan hentes hos din nærmeste Glitterbutikk! Denne gangen har de også samarbeidet med den svenske bloggeren, Fanny Lyckman, som kommer til å legge ut en ny hårvideo med produkter fra Glitter hver uke i 5 uker. Disse videoene kan du enten se på bloggen til Fanny eller på www.Glitter.no!

Glitter har også en youtube-konto hvor de legger ut film av hver frisyre i hårguiden! Sjekk den ut her!

Jeg elsker de nye blomsterkransene Glitter har fått inn! Jeg la ut et annet innlegg for litt siden om noen vi hadde fått inn. Denne er så enkel og passer både til hverdags og fest! Jeg syns det var utrolig stilig med denne enkle blomsterkransen pluss det rosa i håret!

Det første produktet jeg testet ut var hårskyggen! Jeg syns det er så utrolig kult med ombre, og ekstra kult med rosa! Det er superenkelt å gjøre selv! Det eneste du gjør er å gni inn skyggen i håret. Du burde ta et håndkle rundt skuldrene da du tar på skyggen så fargen ikke drysser på klærne dine. Så avslutter du med hårspray så fargen skal sette deg. Fargen går ut i vask, så det er perfekt hvis du vil teste ut litt, men ikke tør å gå hele veien med å faktisk farge det!

Hårskyggene koster 79,90,- hos Glitter og finnes i rosa, lilla, sort, blå og oransj, men de har nå tilbud på 2 for 100,-! Nå er også alle blomsterkranser på tilbud til 99,90,-!

Hva syns du om frisyren og bildene?

#mote #tilbehør #glitter #glitterhaireverywhere #hår #frisyre #hårguide #lansering

TODAY'S LOOK / MINT PENCIL SKIRTBY LINDA JENSEN skirt GINA TRICOT sweater GLITTER bracelets

Her er dagen antrekk! Jeg lagde meg dette skjørtet av restene som ble igjen etter jeg lagde denne kjolen. Jeg elsker pencil skirts, og det er perfekt å ha i flere farger så jeg kan variere antrekkene mine! I dag har jeg forresten vært på stoff & stil og handlet litt stoff til noe noen av dere kanskje syns er interessant. Jeg forteller litt mer senere!

Ha en fin kveld alle sammen <3

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #moteblogg #bylindajensen #glitter #diy #sy #sydetselv #kreativ

TODAY'S LOOK / PINK HAIRCUBUS jackets BY LINDA JENSEN top GLITTER necklace DR DENIM jeans

Her er dagens antrekk! Pleier som regel ikke fikse meg så mye på søndager, men jeg skal teste ut litt hårfrisyrer i samarbeid med Glitter sin nye hårguide, så jeg har fått tatt litt bilder til et innlegg i dag! Nå er det tvtitting og vikings snart, så dere får kose dere resten av kvelden!

#mote #antrekk #outfit #dagensoutfit #stil #moteblogg #bylindajensen #glitter #diy #sy

NEW IN / BY LINDA JENSEN MINT BODYCON DRESSBY LINDA JENSEN dress GLITTER necklace

Her er en ny kjole jeg har laget meg. Det er en super enkel bodycon kjole! Denne er så enkel og det betyr at jeg kan gjøre så mye med den! Det er ingen detaljer på den, bortsett fra at ryggen er litt lenger ned enn halsen. Jeg elsker fargen og pasteller er jo også supertrendy til sommeren.

Hva syns du om den nye kjolen? Noen som er interesserte i en liten giveaway??

#mote #moteblogg #antrekk #outfit #dagensoutfit #stil #trend #pastell #mint #kjole #bylindajensen #diy #kreativ #sy #sydetselv #glitter

TODAY'S LOOK / FLOWERS

BY LINDA JENSEN dress GLITTER necklace

Her er dagens antrekk! Denne kjolen lagde jeg meg i fjor, og jeg har gledet meg til å ta den frem i år. Jeg elsker stoffet og liker veldig godt cut-outsene i livet. Nå er det straks mer sying på meg. Jeg er så inspirert for tiden, og har planlagt massevis av kjoler jeg skal sy! Jeg har nettopp laget en skinnshorts også, som jeg skal ta bilder av og legge ut snart!

Hva syns du om dagens antrekk? Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3

#mote #antrekk #bylindajensen #diy #kreativ #dagensoutfit #outfit #sy #sydetselv #moteblogg

BYLINDAJENSEN @ INSTA


BYLINDAJENSEN @ INSTAGRAM

Hei dere! Jeg tenkte å dele litt bilder fra Instagramkontoen min. Jeg har skrevet et innlegg tidligere om noen av favorittene mine, og tenkte jeg kunne dele litt av mine egne bilder også. De fleste bildene er bilder jeg har lagt ut på bloggen, men også litt andre bilder.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stoff & Stil! Jeg skal lage et twinset til ei venninne av meg, så jeg har vært med hun for å kjøpe litt stoff. Jeg fikk med meg to stoff selv, som jeg er superfonrøyd med! Jeg viser dere bilder så fort alt er ferdig!

#mote #insta #instagram #collage #bylindajensen #moteblogg

DIY BY LINDA JENSEN BODYCON CUT-OUT DRESS

BY LINDA JENSEN dress CUBUS jacket GLITTER jewelries

Her er den nye kjolen jeg har sydd meg! Jeg er så fornøyd med den! Stoffet jeg har brukt var en restbit, så den var ekstra billig også noe som er supert. Stoffet er egentlig ganske gjennomsiktig, men jeg har fóret det med et hudfarget stoff. Jeg elsker detaljen på magen, og jeg har brukt samme mønster foran og bak, så jeg kan også bruke den bakfrem så jeg får detaljen på ryggen!

Denne kjolen passer perfekt både til hverdags og fest, hvor du kan pynte den opp med heler og kanskje en blazer og hvor du kan pynte den ned med sneakers og skinnjakke. Hva syns du om den nye kjolen min?

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #moteblogg #sy #sydetselv #kreativ #diy #bylindajensen #stil #trend #kjole #magekjole

NEW DRESS / PREVIEWBY LINDA JENSEN dress

Hei dere! Her er en sniktitt på den nye kjolen jeg har laget. Jeg elsker denne kjolen, og den passer til å så utrolig mye. Jeg kan pynte den både opp og ned. Som dere ser så har også stoffet litt mønster i seg, og siden stoffet er i svak rosafarge, så gjør mønsteret veldig mye. Jeg har også en liten glippe ved magen!

Jeg legger ut resten av bildene senere i kveld! Ha en fin dag <3

#mote #antrekk #bylindajensen #sy #sydetselv #diy #kreativ #klesdesign #moteblogg #dagensoutfit #outfit

TODAY'S LOOK / APRIL 1ST

CUBUS jacket H&M DIVIDED skirt

Her er dagens antrekk! Er veldig fornøyd med bildene og lyset! Nå skal jeg fortsette å redigere bilder av den nye kjolen min, så vi blogges i morgen! Ha en fortsatt fin kvled <3

#mote #antrekk #dagensoutfit #outfit #bylindajensen #moteblogg

PREVIEW

PREVIEW

Hei dere! Jeg har vært ute å tatt litt bilder av dagens antrekk pluss en ny kjole jeg har sydd meg. Jeg ELSKER kjolen, og bilder kommer veldig snart! Jeg driver å redigerer bildene fra dagens antrekk, så de kommer ut om litt. I mellomtiden får dere en liten smakebit!

<3

#mote #bylindajensen #outfit #dagensoutfit #moteblogg

hits