YESTERDAY'S LOOK / NEW IN


BY LINDA JENSEN cardigan, top and skirt

Jeg rakk akkurat å ta bilder av gårsdagens antrekk før solen gikk ned i går. Det var egentlig ikke planlagt, men jeg ville vise dere den nye toppen min! Denne toppen lagde jeg meg i fjor sommer, men for en ukes tid siden malte jeg på et motiv på den. Jeg har planlagt å lage et par andre enkle topper snart også som jeg også kommer til å male et print på eller en tekst. Om noen av dere har noen ideer til tekst å male på er det bare å rope ut!

Skjørtet jeg har på meg lagde jeg meg også for ikke så veldig lenge siden. Det er knall rosa, selvom det ikke syns så godt på disse bildene!

Hva syns du om gårsdagens antrekk?

#mote #moteblogg #fashion #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #kreativ #byme #outfit #antrekk #dagensoutfit #fashion #fashionista

BY LINDA JENSEN / NEW YEARS EVE PEPLUM DRESS
BY LINDA JENSEN dress

Her er den ene kjolen jeg tok bilder av i går. Denne kjolen sydde jeg meg til nyttårsaften, men jeg har helt glemt å vise dere bilder av den. Jeg var en av de som ikke likte peplum så godt da det først ble trendy, men etterhvert falt jeg for den jeg også. Denne kjolen lagde jeg dagen før nyttårsaften, så jeg var litt sent ute (akkurat som året tidligere), hehe. Jeg elsker det metalliske stoffet på brystet, og det gjør kjolen litt ekstra utenom å bli for mye.

Hva syns dere om kjolen?

#mote #moteblogg #fashion #bylindajensen #sy #sydetselv #diy #gjørdetselv #kreativ #antrekk #outfit #dagensantrekk

NEW HAIRCOLORHei dere! Lenge siden jeg har vært innom her nå. Dagen før 17. mai bleket jeg håret enda litt lysere enn sist. Jeg regner med at sølvshampoen min og jeg blir bestevenner fremover. Snart er fargen sånn jeg vil ha det, selv om det tar litt tid. Gleder meg til å få alt ferdig! I tillegg har jeg i dag tatt bilder av 3 kjoler jeg ikke har vist dere tidligere. Bildene er ikke ferdig redigert ennå, men viser dere mest sannsynlig i morgen. 

Ha en fin kveld alle sammen <3

#bylindajensen #hår #blond #frisyre #krøller #mote #moteblogg

hits