PINK LIPS

Rosa lepper er det fineste som finnes! Før likte jeg mer mørkere rosa, men også knall på leppene. I det siste har jeg likt mer babyrosa/barbierosa på leppene. Nå som jeg er brunette kommer jeg unna med mer knalle farger enn jeg gjorde da jeg var blond. Jeg går som regel bare med brun øyenskygge i globallinjen for å få litt dimensjoner, og da liker jeg veldig godt å bruke litt leppestift med mer farge i. Hva syns du om knall rosa lepper? 

#sminke #leppestift #mote #makeup

Følg meg på Instagram og Bloglovin

DIY BY LINDA JENSEN EMBELLISHED BEANIE

BY LINDA JENSEN lue

I går sydde jeg meg denne luen! Disse luene er supertrendy nå i høst og man ser mange forskjellige varianter med skrift på. På Glitter har vi vært helt utsolgt for de og vi har også fått inn noen med nagler på. Jeg hadde lyst på litt ekstra på min, så jeg sydde på steiner for hånd. Jeg syns den ble veldig kul, men det er ikke helt min stil så jeg tenkte å kanskje gi den bort. Noen som er interessert i en liten giveaway? Hva syns du om luen?

#mote #beanie #diy #gjørdetselv #sydetselv #sy #kreativ

Følg meg på Instagram og Bloglovin

 

FALL MAKEUP / DARK LIPS

Her er dagens sminke. For en som meg som MÅ ha på eyeliner er mørke lepper supert til høsten. Jeg syns det er fint med bare maskara til også, men jeg går aldri uten eyelineren min! Jeg hadde ingen mørk leppestift selv, så jeg mikset sammen litt svart eyeliner på leppene først, så tok jeg en knall rød leppestift over eyelineren. Jeg syns det ble kjempekult, men litt uvant! Hva syns dere?

#sminke #makeup #høst #mørkelepper #leppestift #trend 

Følg meg på Instagram og Bloglovin

TODAYS LOOK / BY LINDA JENSEN EMBELLISHED SWEATER

BY LINDA JENSEN genser / GINA TRICOT bukse / GLITTER armbånd

Her er dagens antrekk! Jeg syns denne buksa er så fin, men den ekstremt vid etter en liten stund så den nesten faller av meg. Det er så synd, men jeg skal prøve å få sydd den inn litt i sidene, så jeg forhåpentligvis slipper dette problemet mer. Ellers er jeg veldig fornøyd med den nye genseren min! Jeg lagde meg den for noen dager siden og jeg har sydd på steiner for hånd for å få litt ekstra. Genseren er veldig plain fra før av, så dette gjorde susen. Hva syns du? 

#mote #antrekk #dagensantrekk #bylindajensen #genser #diy #gjørdetselv #sy #sydetselv

Følg meg på Instagram og Bloglovin

DIY BY LINDA JENSEN EMBELLISHED SWEATER

BY LINDA JENSEN genser

Hei dere! For noen dager siden lagde jeg meg denne genseren. Stoffet og modellen er ganske kjedelig alene, så jeg bestemte meg for å pynte den litt. I sommer kjøpte jeg meg mange forskjellige store steiner på Ebay, og nå fikk jeg endelig bruk for dem. En veldig fin og enkel måte å gjøre om et plagg på. Steinene er sydd på for hånd, og jeg syns det gjorde seg veldig bra på genseren. Jeg har planer om flere plagg med disse store steinene på! Jeg legger ut dagens antrekk senere, så da får dere se genseren ordentlig på! Ha en fin dag! 

#mote #bylindajensen #diy #gjørdetselv #sy #sydetselv #strass #klær #klesdesign

Følg meg på Instagram og Bloglovin

MEXIQUER

MEXIQUER

Jeg fant denne bloggen i går, og jeg bare må dele den med dere. Hun har en nydelig stil og bildene hennes er så flotte. Jeg elsker antrekk nr 2, kjolen er helt nydelig! Jeg elsker skinndetaljene på skuldrene og mønsteret på stoffet er utrolig stilig! På bildene på bloggen hennes ser dere også at hun matchet det med en grønn militæraktig jakke. Dødskult. Ta en titt på bloggen hennes og bli inspirert!

#blogg #anbefaling #inspirasjon #inspo #mote #mexiquer 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

STOFF & STIL

CUBUS skinnjakke

I dag har jeg vært på Stoff & Stil for å handle meg mer stoff! Denne gangen kjøpte jeg stoffer for å lage cardigans og forskjellige gensere! Det ble en del mørke stoffer, da det som regel er det jeg går med mest om høsten og vinteren. Jeg kjøpte også et nydelig stoff som jeg skal sy meg jakke av! Nå skal jeg fortsette å sy! Kos dere resten av kvelden! 

#mote #klær #diy #bylindajensen #gjørdetselv #sy #stoffogstil 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

NELLY SALE FAVORITES

svart kjole (89,-) her / todelt kjole (99,-) her / lys kjole (249,-) her 

rosa kjole (89,-) her / svart kjole (119,-)( her / grønn kjole (149,-) her

hvit kjole (149,-) her / blå genser (119,-) her / grå genser (149,-) her

rød genser (169,-) her / kjole (239,-) her / stroppeløs kjole (59,-) her

rød kjole (219,-) her / grønn genser (179,-) her / blå skjorte (89,-) her

hvit genser (149,-) her / skjorte (119,-) her / svart kjole (89,-) her

hvit kjole (249,-) her / blå genser (150,-) her / grå genser (98,-) her

Jeg tittet litt rundt på salget til Nelly og fant noen godbiter som jeg kunne tenkt meg. Det er masse fine ting til under 100kr(!) til og med kjoler. Alle disse plaggene er nydelige, spesielt kjolene! Strikkegenserne er også kjempefine. Hva syns dere om plaggene? 

#mote #nelly #sale #salg 

Adlinks

DIY BY LINDA JENSEN PURPLE CARDIGAN W/POCKETS

BY LINDA JENSEN CARDIGAN (DIY)

Never mind at cardiganen er rynkete (har brukt den på jobb i dag, hehe). Her er cardiganen jeg lagde meg i går. Jeg er veldig fornøyd med den! Den er som sagt litt lenger enn den forrige jeg lagde og jeg valgte å sette inn en splitt bak og lommer foran. Størrelsen på lommene ble akkurat som jeg ville ha den og proporsjonen er perfekt! Mønsteret jeg har brukt er det moren min som har laget og stoffet er kjøpt på Stoff & Stil. Hva syns du?

#mote #diy #doityourself #gjørdetselv #cardigan #bylindajensen 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

IN PROGRESS

I går begynte jeg på en ny cardigan. Det ble samme modellen som den med paljetter (se den her), men denne gangen valgte jeg en litt lengre versjon og jeg sydde også på lommer. Nå er jeg på jobb, men jeg skal prøve å få rukket å tatt bilder av den da jeg kommer hjem. Om noen lurer på hvor jeg får tak i mønster og stoff, så er det enten moren min eller jeg som lager mønster selv og stoffene er kjøpt på Stoff & Stil eller stoffbutikker i Oslo. Ha en fin dag alle sammen. 

#inprogress #diy #kreativ #gjørdetselv

Følg meg på Bloglovin og Instagram

HIGH BUN

Er det noe jeg er dårlig til så er det å gjøre noe annet med håret utenom å krølle det. Jeg syns donut er veldig kult, men jeg føler ikke jeg kler det så godt så det blir til at jeg aldri bruker det. Hadde jeg hatt lenger og tykkere hår ville jeg nok gått med det oftere, da donuten blir mye større. Denne gangen brukte jeg ingen donut for å lage frisyren, men jeg tuperte håret før jeg snurret det rundt og festet med spenner. Det blir litt mer rotete og det er sånn jeg liker det. Ikke altfor "stramt". Hva syns du? 

#hår #mote #donut #inspirasjon #fotografi 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

WALK SHOW / KENZA ZOUITEN

 

Kenza Zouiten via Splay Style

To nydelige antrekk av Kenza. Jeg er nok ikke den eneste her som elsker stilen til Kenza! Hun er så flink til å sette sammen antrekk uten at det blir for mye, og stilen hennes er fantastisk. Jeg elsker den rocka stilen, men ikke altfor rocka. Blogger #1 som inspirerer meg når det gjelder antrekk må definitivt være henne! For noen dager siden lanserte Splay Style sin youtubekanal der de legger ut mote og skjønnhetstips fra Sveriges største bloggere og youtubere! Så langt er Kenza og Victoria Törnegren de første ute! Hvem andre elsker stilen til Kenza? 

#mote #kenza #inspirasjon #stil #rocka 

Følg meg på Bloglovin og Instagram

 

DIY BY LINDA JENSEN SEQUIN CARDIGAN


BY LINDA JENSEN cardigan (diy) GLITTER scarf & necklace

Her er cardiganen jeg har sydd meg. Dette er egentlig ikke helt min stil, men jeg hadde lyst til å prøve noe nytt så da ble det en glitter cardigan! Jeg er veldig fornøyd og kommer til å bruke den! Jeg holder allerede på å planlegge en ny jeg skal, men den kommer til å bli lenger. Jeg syns denne ble litt for kort, men det er kanskje likesågreit siden den er så "mye" fra før av. Hva syns du om cardiganen? 

#mote #diy #bylindajensen #sydetselv #sy #kreativ #glitter #paljetter #cardigan

Følg meg på Bloglovin og Instagram


DIY PREVIEW

En liten preview på hva jeg har laget meg i dag! Legger ut resten av bildene senere i kveld! Stay tuned!

#mote #bylindajensen #diy #sydetselv #sy #paljett #cardigan #antrekk

Følg meg på Bloglovin og Instagram

FALL FASHION TRENDS ON YOUTUBE

via backsycfan

via Patricia Bright

For å få inspirasjon leser jeg som oftest blogger, men det siste året har jeg blitt mer og mer hekta på youtube. Her ser jeg på alt fra sminke og skjønnhet til mote og trender. I stedenfor å bare se på bilder er det så mye kulere å se mote på film! Jeg kan sitte i timesvis å se på lookbook'er og hauls! Her er to videoer jeg tenkte å dele med dere der de to forskjellige viser hvilke trender de tror på i høst og vinter. Jeg personlig elsker skinntrenden. Og jeg er også veldig fan av de rutete skjortene! Hvilke trender kommer du til å "følge" denne sesongen? 

#mote #trend #youtube #inspirasjon #lookbook #høst #

FALL FAVORITES / NVR NKDRib Cardigan here / Femme cardigan here / Tears Blouse here / Sofia Jacket here

Jeg elsker disse litt lengre cardiganene til høsten. Spesielt Femme Cardigan er superflott! Jeg liker veldig godt at den er litt rund i kantene, og jeg har planer om å sy min egen som er noe lingnende denne i formen. Jakke med skinnermer er også noe jeg har planer om å lage meg fremover! Hva syns du om plaggene? Har du noen favoritter i høst?

#mote #cardigan #nvrnkd #høst #trend

adlinks

DIY BY LINDA JENSEN PEPLUM TOP

BY LINDA JENSEN peplum top (DIY)

Her er peplum toppen jeg lagde i går. Jeg ble så fornøyd med toppen. Siluetten og lengden er akkurat som jeg vil ha den. Jeg elsker dette stoffet og fargen er perfekt til høsten og vinteren! Stoffet er kjøpt på Stoff & Stil og mønsteret har jeg laget selv. Hva syns dere om toppen? 

EDIT: Nå går det an å sende en kommentar! 

#mote #diy #gjørdetselv #sy #peplum #bylindajensen

PEPLUM TOP INSPIRATION

NELLY TOPS 

I går lagde jeg meg en ny topp! Jeg valgte å gå for peplum denne gangen. Jeg har likt peplum lenge, men jeg har ikke villet gå i det selv. Jeg føler ikke at det er helt min stil og at det passer meg så godt, men etter å ha sett uttallige variasjoner og stiler så har jeg valgt å lage min egen. Min variant ble superenkel med en litt lenger peplumkant. Stoffet er i et nydelig lilla/rødt stoff som passer perfekt for høsten og vinteren! Legger ut bilder av toppen senere i kveld! 

#peplum #mote #diy #gjørdetselv

GLITTER CROSS SCARF

GLITTER skjerf / GLITTER armbånd

Sjekk ut Glitterbloggen for nyheter og flotte bilder av produktene våres! Det kommer masse fine accessories mot vinteren! 

#glitter #mote #smykker #fashion 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

BYLINDAJENSEN ON INSTAGRAM

Legg gjerne igjen din egen instagram så jeg kan sjekke den ut! 

I LIKE CATS / WMWTT


Jeg elsker dette antrekket. Perfekt blanding av rocka og casual. Det er utrolig lenge siden jeg var innom Polyvore sist, men jeg kjenner jeg blir inspirert med én gang jeg logger meg inn. Det er så lett å sette sammen antrekk i dette programmet! Perfekt for en som trenger inspirasjon!

#mote #polyvore #rocka #antrekk #inspirasjon

BIG STUDS GLITTER NECKLACEGLITTER NECKLACE

Elsker mitt nye halskjede fra Glitter. Vi har fått inn utrolig mange fine statement smykker nå, spesielt i strass og perler! Jeg elsker disse store kjedene og de går til så mye. Favorittcomboen min må være strikkegenser / oversized genser kombinert med et stort statementsmykke i strass! Love it!

#mote #glitter #smykke #statement

hits