DIY BY LINDA JENSEN NEWS

BY LINDA JENSEN jacket, top and tights / GLITTER necklace

På søndag før jobb bestemte jeg meg for å lage en ny jakke. Den er litt Chanel inspirert i modellen noe som egentlig ikke er min stil i det hele tatt, men det er gøy å prøve ut nye ting. Siden stoffet på jakken er så enkelt og casual, valgte jeg å sy på skråbånd i sateng rundt kantene. Tightsen lagde jeg også på søndag. Jeg elsker denne tightsen! Den er kjempetynn (veldig gjennomsiktig), men den er SÅ behagelig!

Nå skal jeg straks begynne på nyttårskjolen min! Jeg har skal også sy nyttårskjole til to av venninnene mine + lage et par barnekjoler som venninnen min skal gi bort i julegave! Så det blir litt stress, men det er så morsomt!

Hva syns du om plaggene? 

#mote #bylindajensen #diy #gjørdetselv #sy #sydetselv #glitter #kreativ

THURSDAY

DIY BY LINDA JENSEN BLACK AND GREY COAT

BY LINDA JENSEN coat

Her er den nye kåpen jeg har laget! Jeg er så fornøyd! Den er akkurat som jeg ville ha den, både lengden, stoffene, lommene, ja alt! Jeg laget også et lite belte til jakken. Når jeg har på beltet blir kåpen litt penere og ordentlig så det passer perfekt da jeg skal noe spesielt eller ha på meg kjole feks. Jeg er allerede godt på vei med min neste kåpe, og det blir flere syprosjekter fremover! Så stay tuned!

#mote #bylindajensen #kåpe #diy #sydetselv #kreativ 

TODAYS LOOK / BLACK AND WHITE FOR WINTER

BY LINDA JENSEN coat / H&M knit / BY LINDA JENSEN skirt / GLITTER necklaces 

Her er dagens antrekk! Jeg lagde meg dette skjørtet for en god stund siden, men jeg har ikke brukt det før nå. Jeg syns det er litt vanskelig å finne riktige plagg å matche med highwaist skater skjørt, men jeg syns det ble fint med denne hvite strikkegenseren til. Svart og hvitt funker alltid. Kåpen jeg har på meg er den jeg har laget meg nå i det siste. Jeg kommer til å legge ut ordentlige bilder av den i morgen! 

#antrekk #mote #bylindajensen #diy #sy #sydetselv #glitter

GLITTER KONKURRANSE


GLITTER

Hei dere! Jeg tenkte å tipse dere om en konkurranse Glitter har nå. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne dette nydelige kjedet er å kommentere hvorfor du fortjener å vinne på innlegget deres her. Dette halskjedet er superflott nå til vinteren med alle de fargerike store stenene! Kanskje det passer perfekt til nyttårskjolen din? Vinneren blir trukket onsdag 11.12, så fort dere å melde dere inn! 

#glitter #konkurranse #smykke #statement

WINTER COATS

SELECTED FEMME coat here / TIGER of SWEDEN coat here

VILA coat here / SAMSØE SAMSØE coat here

Long time noe see! I det siste har jeg sydd meg en kåpe som jeg akkurat har blitt ferdig med, jeg er superfornøyd med den og den sitter perfekt! Det er den første kåpen jeg har laget og det kommer nok til å bli flere kåper fremover. Det er utrolig gøy å kunne lage sine egne klær. Jeg har aldri klart å finne en kåpe som jeg liker skikkelig godt og som passer perfekt, så det er kjempekult å ha laget sin egen. Jeg viser dere bilder av kåpen så fort jeg har tid! I mellomtiden kan dere sikle på disse nydelige kåpene fra Nelly. 

#bylindajensen #mote #kåpe #trend #diy #sy

Ads

hits