SPRING WANTIES

SPRING WANTIES / SWEATSHIRT

SPRING WANTIES / SWEATSHIRT by lindajensen featuring what to wear with snake print tops

 

SPRING WANTIES / LEGGINGS

SPRING WANTIES / LEGGINGS by lindajensen featuring what to wear with cotton pants

 

SPRING WANTIES / SKATER SKIRT

SPRING WANTIES / SKATER SKIRT by lindajensen featuring a what to wear with skater skirt

 

SPRING WANTIES / HIGHWAIST SHORTS

SPRING WANTIES / HIGHWAIST SHORTS by lindajensen featuring what to wear with pleated shorts

Her er noen av mine must haves til våren! Jeg skal begynne å planlegge nå hva jeg kommer til å lage meg til våren. Jeg kommer nok til å kjøpe meg noen ting og, men jeg vil helst sy så mye som mulig. Målet mitt er å bare ha by Linda Jensen i klesskapet, og jeg er allerede godt på vei med høst/vinter garderoben min. Så forhåpentligvis kommer jeg til å sy meg så mye at jeg ikke trenger å kjøpe meg noe i butikken (utenom basics).

#1 sweatshirts: Disse kan kombineres med så mye! De kan brukes over leggings og jeans, man kan ha de til både pencil skjørt og skater skjørt, og også til shortser. Så det er uendelig med variasjoner!

#2 leggings: Jeg elsker leggings og tights! Det er jo så komfortabelt å gå med, og det finnes jo så mange varianter av dem. Både "denim", skinn, mønster, og basics. Jeg syns det er så fint med både skjorter, topper, baggy singletter, sweatshirts og egentlig alle type overdeler til leggings! (så lenge de går over rumpa!)

#3 skater skirts: Jeg ELSKER skater skirts! Jeg syns dessverre ikke at jeg kler det så godt, men. Jeg syns iallefall det er veldig fint på andre, og det gjør et helt enkelt antrekk litt mer feminint og ikke altfor casual.

#4 highwaist shorts: Trenger jeg si noe her i det hele tatt? Hvem liker vel ikke highwaist shorts til vår og sommer? Det kommer nok til å være en hit i lang tid, og det er jo så fint! Kan kombineres med mye!

Hva syns du om mine wanties for våren?

#mote #vår #sommer #inspirasjon #collage

EARLY SPRING WANTS

DRESS here SWEATER here SHIRT here (ads)

JACKET here LEGGINGS here SKIRT here (ads)

PANTS here CARDIGAN here SWEATER here (ads)

Jeg er ikke så ofte innom Nelly og andre nettsider som selger klær, men innimellom trenger jeg litt inspirasjon. Jeg skal snart begynne på vårgarderoben min, og jeg kommer til å lage meg forskjellige tights, noen lange cardiganer, og ikke minst kjoler! Det er en stund siden jeg har laget meg en kjole, og til våren vil jeg lage meg noen hverdagslige kjoler som jeg både kan pynte opp til å ha på jobb, men også som jeg kan gå med enten boots eller sneakers til.

Jeg elsker den første kjolen! Den er så enkel som en kjole kan blir, men denne kan man både kombinere med boots og skinnjakke, men også med en blazer over, litt smykker og pumps. Voila, så ble ikke antrekket så hverdagslig allikevel. Det er veldig lurt å ha basics som denne kjolen i garderoben. Man kan variere utallige antrekk med den!

Hva syns du om plaggene? Hvilken er din favoritt?

#mote #klær #inspirasjon #nelly #vårgarderobe #vilha #wants

FAVORITES @ INSTA

@ MEXIQUER@ MIMIIKON@ MODEJUNKIE@ THEFASHIONBYBEL

Her er noen av mine mange instagram favoritter. Jeg inne på Instagram flere ganger om dagen, og jeg elsker å bla nedover og se alle de nydelige bildene. Jeg følger både kjendiser, motebloggere, makeup artister og venner på instagram, men det går mest i mote som alltid. Og jeg elsker detaljbilder, noe det kryr av der.

Hva syns du om disse instagrammene? Er det noen du følger selv? Legg gjerne igjen noen instagrammer du selv følger, eller din egen. Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #instagram #inspirasjon

I WANTPhotos: MEXIQUER

Jeg vil ha disse plaggene! Mønsteret på den første jakken er awesome, og det samme gjelder med svarthvitt buksene! Dødskule plagg! Jeg elsker også cardiganen! Den ser så sinnsykt god ut, og jeg elsker mønsteret og at den er litt oversized! Jeg skrev et innlegg om denne bloggeren i begynnelsen da jeg lagde denne bloggen, men jeg syns hun fortjener ekstra mye oppmerksomhet rundt bloggen sin. Hun tar utrolig flotte bilder, og jeg forguder antrekkene hennes!

Det jeg liker ekstra godt med henne er at hun skriver på engelsk og. Det er så mange flotte utenlandske bloggere som kun skriver på sitt eget språk, og da fortsetter jeg som regel ikke å lese den. Selv om det er bilder jeg som regel ser på, så er det også fint å kunne lese hva hun skriver.

Hva syns du? Noen plagg du ville ha hatt selv?Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

#mote #inspirasjon #mexiquer #antrekk #wants #blogg

1 TOP, 3 LOOKS


1/3 DOPE
1/3 HOT PINK
1/3 ROCK CHIC
Jeg elsker disse antrekkene! Med sånne enkle plagg som denne hvite crop toppen kan man variere antrekkene sine utrolig mye! I disse antrekkene er det bare toppen som går igjen, men antrekkene er helt forskjellig fra hverandre! Jeg valgte å få for et rocka antrekk, et mer feminint antrekk og et litt mer sporty chic antrekk som jeg føler er veldig på moten nå.

Om jeg skulle valgt en favoritt av disse måtte jeg ha gått for nr 2. Jeg syns det er så stilig og jeg elsker highwaist shorts. Dette antrekket passer perfekt til sommeren og kanskje til en mer spesiell anledning. Det antrekket jeg hadde valgt å gå med selv hadde nok blitt nr 3. Det er mer hverdagslig og jeg liker veldig godt den rocka stilen!

Hvilken er din favoritt? Liker dere disse type innleggene? Jeg har forresten "ukens blogg" gående nå og hvis du har lyst til å bli med kan du melde deg på her!

Nå begynner jeg straks på jobb, men jeg har forhåndsstilt et innlegg av gårsdagens antrekk som kommer opp på bloggen senere. Imens jeg er på jobb, får dere andre ha en fin dag!

#mote #inspirasjon #antrekk #outfit #collage

NELLY FAVORITES

nummer 1 / nummer 2 / nummer 3 / nummer 4 (ads)

nummer 5 / nummer 6 / nummer 7 / nummer 8 (ads)

nummer 9 / nummer 10 / nummer 11 / nummer 12 (ads)

Jeg elsker disse plaggene fra Nelly. Jeg tror jeg scrollet meg ned ca 80 sider på siste nytt, og det var dette jeg likte best! Jeg elsker de enkle genserne og tskjortene med tekst på, og kjolene syntes jeg var dødsfine! De er veldig enkle, og kan brukes både til hverdags og fest. En denimskjorte har jeg enda ikke skaffet meg, så det må jeg få laget meg snart! Tror det skal være et av målene mine til våren/sommeren.

#mote #nelly #trend #antrekk #fashion #inspirasjon

Følg meg på Instagram HER!

3 LOOKS FOR WINTER / INSPIRATION

military jacket + skater skirt

military jacket + skater skirt by lindajensen featuring AllSaints

Leather Jacket

Leather Jacket by lindajensen featuring leather coats

Burgundy Jeans / Rock Chic

Burgundy Jeans / Rock Chic by lindajensen featuring skinny jeans

Jeg elsker å lage antrekk i Polyvore. Jeg har ikke vært der på en veldig god stund nå, så disse antrekkene har jeg laget før. Jeg kunne sitte i timesvis å sette sammen antrekk etter antrekk. Jeg syns det er utrolig mye lettere å sette sammen antrekk på denne nettsiden, enn det det er å sette sammen mine egne. Etter å ha vært medlem i ca 4 år, har det blitt en del antrekk der, og det er en veldig fin side å få inspirasjon fra om du mangler litt.

Jeg kunne definitivt gått med disse antrekkene i vinter! Jeg elsker alt med de! Jeg liker spesielt skoene med studs på, og jakkene liker jeg også veldig godt! Hva syns du om antrekkene?

#mote #inspirasjon #polyvore #antrekk #outfit #collage

WINTER COATS

SELECTED FEMME coat here / TIGER of SWEDEN coat here

VILA coat here / SAMSØE SAMSØE coat here

Long time noe see! I det siste har jeg sydd meg en kåpe som jeg akkurat har blitt ferdig med, jeg er superfornøyd med den og den sitter perfekt! Det er den første kåpen jeg har laget og det kommer nok til å bli flere kåper fremover. Det er utrolig gøy å kunne lage sine egne klær. Jeg har aldri klart å finne en kåpe som jeg liker skikkelig godt og som passer perfekt, så det er kjempekult å ha laget sin egen. Jeg viser dere bilder av kåpen så fort jeg har tid! I mellomtiden kan dere sikle på disse nydelige kåpene fra Nelly. 

#bylindajensen #mote #kåpe #trend #diy #sy

Ads

NELLY SALE FAVORITES

svart kjole (89,-) her / todelt kjole (99,-) her / lys kjole (249,-) her 

rosa kjole (89,-) her / svart kjole (119,-)( her / grønn kjole (149,-) her

hvit kjole (149,-) her / blå genser (119,-) her / grå genser (149,-) her

rød genser (169,-) her / kjole (239,-) her / stroppeløs kjole (59,-) her

rød kjole (219,-) her / grønn genser (179,-) her / blå skjorte (89,-) her

hvit genser (149,-) her / skjorte (119,-) her / svart kjole (89,-) her

hvit kjole (249,-) her / blå genser (150,-) her / grå genser (98,-) her

Jeg tittet litt rundt på salget til Nelly og fant noen godbiter som jeg kunne tenkt meg. Det er masse fine ting til under 100kr(!) til og med kjoler. Alle disse plaggene er nydelige, spesielt kjolene! Strikkegenserne er også kjempefine. Hva syns dere om plaggene? 

#mote #nelly #sale #salg 

Adlinks

FALL FAVORITES / NVR NKDRib Cardigan here / Femme cardigan here / Tears Blouse here / Sofia Jacket here

Jeg elsker disse litt lengre cardiganene til høsten. Spesielt Femme Cardigan er superflott! Jeg liker veldig godt at den er litt rund i kantene, og jeg har planer om å sy min egen som er noe lingnende denne i formen. Jakke med skinnermer er også noe jeg har planer om å lage meg fremover! Hva syns du om plaggene? Har du noen favoritter i høst?

#mote #cardigan #nvrnkd #høst #trend

adlinks

GLITTER CROSS SCARF

GLITTER skjerf / GLITTER armbånd

Sjekk ut Glitterbloggen for nyheter og flotte bilder av produktene våres! Det kommer masse fine accessories mot vinteren! 

#glitter #mote #smykker #fashion 

BIG STUDS GLITTER NECKLACEGLITTER NECKLACE

Elsker mitt nye halskjede fra Glitter. Vi har fått inn utrolig mange fine statement smykker nå, spesielt i strass og perler! Jeg elsker disse store kjedene og de går til så mye. Favorittcomboen min må være strikkegenser / oversized genser kombinert med et stort statementsmykke i strass! Love it!

#mote #glitter #smykke #statement

hits