TODAY'S FACE

VALENTINE'S DAY MAKEUP INSPIRASJON

DANNY LYNN

Jeg følger veldig mange sminke- og motekanaler på youtube, og i det siste har de fleste lagt ut èn eller flere videoer rettet til valentine. Det er veldig mange fine sminkevideoer jeg har sett, men disse to er favorittene mine! Hun har laget to videoer, en til dagtid og en til kveldstid, noe som er perfekt! Sminken til dagtid har fokus på leppestiften og hun har valgt en knallfarge, og på sminken til kvelden har hun fokus på øynene med en mørk smokey sminkelook med en dyp rødfarge.

Min favoritt og som jeg mest sannsynlig kommer til å gå med må bli daglooken! Jeg går jo alltid med eyeliner, og her kan jeg både ha eyeliner og knallrosa lepper! Jeg elsker det!

Hva syns du om disse to sminkelookene? Kommer du til å feire valentine i år?

#sminke #sminkelook #sminkevideo #inspirasjon #inspo #valentine #valentinesday

PINK LIPS

Rosa lepper er det fineste som finnes! Før likte jeg mer mørkere rosa, men også knall på leppene. I det siste har jeg likt mer babyrosa/barbierosa på leppene. Nå som jeg er brunette kommer jeg unna med mer knalle farger enn jeg gjorde da jeg var blond. Jeg går som regel bare med brun øyenskygge i globallinjen for å få litt dimensjoner, og da liker jeg veldig godt å bruke litt leppestift med mer farge i. Hva syns du om knall rosa lepper? 

#sminke #leppestift #mote #makeup

Følg meg på Instagram og Bloglovin

FALL MAKEUP / DARK LIPS

Her er dagens sminke. For en som meg som MÅ ha på eyeliner er mørke lepper supert til høsten. Jeg syns det er fint med bare maskara til også, men jeg går aldri uten eyelineren min! Jeg hadde ingen mørk leppestift selv, så jeg mikset sammen litt svart eyeliner på leppene først, så tok jeg en knall rød leppestift over eyelineren. Jeg syns det ble kjempekult, men litt uvant! Hva syns dere?

#sminke #makeup #høst #mørkelepper #leppestift #trend 

Følg meg på Instagram og Bloglovin

hits